سرمایه‌گذاری‌های جهانی در AI و دیپلماسی دیجیتال

سرمایه‌گذاری‌های جهانی در AI و دیپلماسی دیجیتال

محمدمهدی محمدی - هوش مصنوعی (AI) به ‌عنوان یکی از فناوری‌های تحول‌آفرین قرن بیست و یکم، در حال بازتعریف ساختارهای اقتصادی و اجتماعی جهان است به گونه ای که برخی آن را در ایجاد تحول، همراستا با اختراع برق (الکتریسیته) می‌دانند
تحليل اجتماعي حادثه فرودگاه

تحليل اجتماعي حادثه فرودگاه

عباس عبدی - حداقل بخشي از اقدامات آن خانم جزو جرايم عمومي است، اگر هم دچار پريشاني رواني بوده، اين را بايد دادگاه تشخيص بدهد، چگونه همه‌چيز به يك باره حل شد؟
سه‌شنبه ۲۵ دی ۱۴۰۳ - 2025 January 14
کد خبر: ۲۱۹۶۳
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۲۶ فروردين ۱۳۹۳ - ۱۱:۳۳
پس از توقیف سی ماهه در دولت احمدی نژاد؛

انتشارکتاب"هاشمی در سال ۸۸"+عکس

این کتاب با عناوینی نظیر "طرح دولت وحدت ملي ، علت نگارش نامه به مقام معظم رهبري، راهکارهای وی برای حوادث پس از انتخابات، امتناع از اقامه نمازجمعه تهران وعدم حضور در مراسم تنفيذ و تحليف احمدی نژاد"، در نمايشگاه كتاب سال 93 رونمايي مي‌شود
تدبیر24: كتاب «هاشمي در سال 88» پس از دو سال و نيم توقيف با عناوینی نظیر "طرح دولت وحدت ملي ، علت نگارش نامه به مقام معظم رهبري، راهکارهای وی برای حوادث پس از انتخابات، امتناع از اقامه نمازجمعه تهران وعدم حضور در مراسم تنفيذ و تحليف احمدی نژاد"، در نمايشگاه كتاب سال 93 رونمايي مي‌شود.



انتشارات سلمان فارسی در همین ارتباط اعلام کرد:

کتاب «هاشمي در سال 88» گزارشي جامع از مواضع آيت الله هاشمي رفسنجاني از ابتداي فروردين 1388 تا پايان اسفند ماه اين سال است.

اين كتاب كه به قلم حجت الاسلام رضا صنعتي نگاشته شده در خرداد ماه 1390 براي اخذ مجوز نشر به اداره‌ي فرهنگ و ارشاد اسلامي قم تحويل شد. اما متأسفانه دولت دهم به آن مجوز انتشار نداد ولی با روي كار آمدن دولت تدبير و اميد مجوز اين كتاب در اسفند ماه 92 صادر شد. كتاب مذكور هم‌اكنون چاپ شده و آماده‌ي رونمايي در نمايشگاه بين‌المللي كتاب است.

كتاب «هاشمي در سال 88» در پنج بخش تنظيم شده است. بخش اول به گزارش مواضع هاشمي در مرزبندي با دشمن و نفي اقدامات ساختارشكنانه اختصاص يافته است. بخش دوم به تبيين مواضع وي در برابر يك جريان از مجموعه جريان‌هاي اصول‌گرا اختصاص يافته است. در بخش سوم به هشدارهاي هاشمي در سال 88 پرداخته شده است. بخش چهارم، راه‌كارهاي وي براي برون رفت از وضعيت نامطلوب اين سال را گزارش كرده است. فصل پنجم نيز به گزارش چند چالش مرتبط با ایشان (از جمله طرح دولت وحدت ملي، علت نگارش نامه به مقام معظم رهبري، كارگرداني مبارزات انتخاباتي رقباي دكتر احمدي‌نژاد، امتناع از اقامه نمازجمعه تهران، صحنه‌گرداني حوادث پس از انتخابات، عدم حضور در مراسم تنفيذ و تحليف رييس جمهور، مسائل مرتبط با خانواده‌ي هاشمي و...) اختصاص يافته است.

كتاب «هاشمي در سال 88» در 464 صفحه وزيري با قيمت 18500 تومان توسط انتشارات سلمان فارسي منتشر شده، که برای اولین بار در نمايشگاه بين‌المللي كتاب رونمايي و در غرفه انتشارات دفتر نشر معارف انقلاب عرضه خواهد شد.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۱
غیر قابل انتشار: ۰
میثم رسولی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۱:۰۹ - ۱۳۹۳/۰۱/۲۷
0
0
فاین تذهبون ...
نظر شما: