ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
سه‌شنبه ۳۱ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 22
کد خبر: ۲۱۹۷۱
تاریخ انتشار: ۲۶ فروردين ۱۳۹۳ - ۱۱:۵۷

تشکر ویژه حدادی‌فر از بوناچیچ

هافبک تیم فوتبال ذوب‌آهن گفت: خوشحالم که باز هم به تیم ملی دعوت شدم و نهایت تلاش خود را می‌کنم که در لیست نهایی کارلوس کی‌روش برای جام‌جهانی قرار بگیرم.
تدبیر24: قاسم حدادی‌فر اظهار کرد: هر بازیکنی دوست دارد پیراهن تیم ملی را به تن کند و من هم خوشحالم که باز هم توانستم نظر مساعد کی‌روش را جلب کنم و به تیم ملی دعوت شوم. البته این پایان کار نیست و باید نهایت تلاش خود را بکنم تا در لیست نهایی کی‌روش برای جام جهانی قرار بگیرم.

وی در خصوص ماندن یا نماندنش در تیم ذوب‌آهن افزود: هنوز هیچ چیز معلوم نیست و همه چیز در آینده روشن می‌شود. من همیشه به ذوب‌آهن عشق ورزیده‌ام و تمام تلاش خود را برای سرافرازی تیم محبوبم انجام داده‌ام. در بازی آخر با راه آهن با ارائه یک بازی خوب و منطقی توانستیم در لیگ برتر ماندگار شویم و دل مردم اصفهان را شاد کنیم. مدیرعامل کارخانه و باشگاه و اعضای هیات مدیره برای تیم خیلی زحمت کشیدند و خوشبختانه مشکلات مالی باشگاه تا حد زیادی مرتفع شده است. البته هنوز 30 درصد از قرارداد بازیکنان پرداخت نشده است که در این خصوص هم مشکلی وجود ندارد. خوشبختانه جریمه 20 درصدی بازیکنان با ماندن تیم در لیگ برتر بخشیده شد. امسال سختی‌های زیادی را تحمل کردیم.

هافبک تیم فوتبال ذوب‌آهن افزود: جا دارد از زحمات لوکا بوناچیچ تشکر ویژه کنم که برای شخص من و تیم ذوب‌آهن زحمات زیادی کشید و فکر کنم یکی از دلایلی که تیم ما در لیگ ماند زحمات بوناچیچ بود که از نظر فنی خیلی روی بازیکنان کار کرد.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: