ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
يکشنبه ۲۹ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 20
کد خبر: ۲۲۰۹۰
تاریخ انتشار: ۲۷ فروردين ۱۳۹۳ - ۱۵:۳۸

جزییاتی از اولین سبد کالای سال 93

در راستای واگذاری تنظیم بازار کالاهای اساسی از وزارت صنعت، معدن و تجارت به وزارت جهاد کشاورزی کالاهای مرحله‌ی دوم سبد کالایی به غیر از برنج از سوی وزارت جهاد کشاورزی تامین می‌شود.

تدبیر24: یک مقام آگاه در وزارت صنعت، معدن و تجارت با اعلام این خبر افزود: این تصمیم در راستای واگذاری وظایف تنظیم بازاری به وزارت جهاد کشاورزی گرفته شده است.

وی با اشاره به این‌که این موضوع در حالی است که هنوز درباره‌ی تغییر محتوای سبد کالا تصمیم‌گیری نشده است، تصریح کرد: ولی اگر روال توزیع کالا به شکل مرحله‌ی اول باشد وزارت جهاد کشاورزی موظف به تامین کالا است.
او با تاکید بر این‌که از بین کالاهای موجود در سبد کالا تنها برنج از سوی وزارت صنعت، معدن و تجارت تامین می‌شود، بیان کرد: این موضوع نیز مشروط براین است که برای سبد کالا در مرحله‌ی دوم برنج ایرانی در نظر گرفته نشده باشد که بعید است.

به گفته این مقام آگاه به احتمال زیاد برنج مرحله دوم نیز از سوی شرکت بازرگانی دولتی تامین خواهد شد.
کالاهای تعیین شده برای سبد کالا در مرحله‌ی اول عبارت بود از 10 کیلوگرم برنج، چهار کیلوگرم مرغ، دو بطری روغن مایع، دو بسته پنیر بسته‌بندی شده، یک شانه تخم مرغ 24 تایی.
برخی گزارش‌ها حاکی از آن است که پنیر و تخم‌مرغ از سبد کالا حذف و چای، ماکارونی، قند و شکر جایگزین آن می‌شود.


بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: