آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

شینا انصاری - روز جهانی و هفته ملی کودک فرصتی است برای پرداختن به دغدغه‌ها، مشکلات، بحران‌ها، علاقه‌مندی‌ها و حقوق کودکان، این جوانه‌های زندگی و امیدهای آینده. کودکان در نقاط زیادی از دنیا در حالی اولین قربانی سیاست، فقر، خشونت و جنگ هستند
جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

محمدمهدی محمدی-رقابت‌پذیری در سال ۲۰۲۵ تنها یک رتبه‌بندی نیست، بلکه نمایی است از آنچه جهان به سمتش می‌رود: ثبات، شفافیت، و هوشمندی سیاست. کشورمان اگر بخواهد سهمی در آینده اقتصادی جهان داشته باشد، باید نه‌تنها در زمره بازیگران مهم این تغییر جهانی و همکار در سازمان های جدید بین اللملی قرار بگیرد، بلکه باید طراح مسیر خود با پایبندی به موازین و استراتژی های خود باشد. مسیری که از درون طراحی، اصلاح و اجرا می‌شود، نه از بیرون تحمیل.
چهارشنبه ۱۴ آبان ۱۴۰۴ - 2025 November 05
کد خبر: ۲۲۱۱۳
تعداد نظرات: ۲ نظر
تاریخ انتشار: ۲۷ فروردين ۱۳۹۳ - ۲۳:۰۷

نرخ دیه سال 1393 اعلام شد

وزیر دادگستری نرخ دیه سال 1393 را 150 میلیون تومان اعلام کرد.
تدبیر24: مصطفی پورمحمدی در حاشیه مراسم ختم ابوی مدیر کل روابط عمومی و تشریفات قوه قضاییه در جمع خبرنگاران در این باره گفت: نرخ دیه سال 1393، 150میلیون تومان تعیین شده است و این نرخ از اول اردیبهشت اجرایی می‌شود


وی ادامه داد: برای ماه‌های حرام به این مبلغ(150 میلیون تومان) 30 درصد اضافه می‌شود.

برچسب ها: تدبیر24 دیه 1393
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۱
غیر قابل انتشار: ۰
مهدی حکیمی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۵۳ - ۱۳۹۳/۰۱/۲۸
0
0
سلام
من مدیر سایت اطلاع رسانی بیمه ایران کد 3115 هستم
در ماههای حرام دیه یک سوم اضافه میشود نه 30% و اگر یک سوم به 150 میلیون تومان اضافه کنیم دیه ماههای حرام 200 میلیون تومان محاسبه می گردد.
با تشکر
مهدی حکیمی
مدیر عامل بیمه ایران- شرکت اعتماد گستر حکیم www.bih.ir
کارشناس امور اجتماعی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۱:۲۱ - ۱۳۹۳/۰۱/۲۸
0
1
افزایش سالیانه دیه کارشناسی جامعی ندارد و به شدت قابل نقد است. قیمت انسان با پول قابل سنجش نیست. راه های دیگری هم برای تامین دیه وجود دارد. خصوصا در قتل های غیر عمد مثل تصادفات رانندگی. در ضمن در تصادفات معمولا راننده مقصر صد در صد نیست و پرداخت دیه کامل محل سوال است. بهتر است به جای مبلغ نقدی فرد مکلف به تامین هزینه بازماندگان برای مدت مشخصی باشد و از اینگونه راه کارها.. بدترین پاسخ به این افزایش دیه از جانب بیمه ها است که مبلغ بیمه را افزایش می دهند و در این میان فقط مردم متضرر می شوند.
نظر شما: