ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۲۲۱۳۵
تاریخ انتشار: ۲۸ فروردين ۱۳۹۳ - ۰۹:۵۵

زلزله 5.1 ریشتری در شنبه بوشهر

زمین لرزه ای به بزرگی ۵.۱ ریشتر شنبه در استان بوشهر را لرزاند.
تدبير24: مرکزلرزه نگاری کشوری وابسته به موسسه ژئوفیزیک دانشگاه تهران اعلام کرد: این زلزله در ساعت 04:01:40 بامداد امروز پنجشنبه 28 فروردین 1393 در موقعیت و مرکز ۲۸.۵۴ شمالی و ۵۱.۶۱ شرقی و عمق ۲۰ کیلومتری زمین به وقوع پیوسته است.
این زمین لرزه در فاصله‌ 22 کیلومتری شنبه بوشهر ، 24 کیلومتری کاکی بوشهر و 26 کیلومتری خورموج بوشهر رخ داده است
.
بعد از وقوع زلزه 5.1 ریشتری در شنبه، یک پس لرزه 3.4 ریشتری خورموج در استان بوشهر را لرزانده است
.

خوشبختانه این زلزله تلفاتی در پی نداشته است.


بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: