آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

شینا انصاری - روز جهانی و هفته ملی کودک فرصتی است برای پرداختن به دغدغه‌ها، مشکلات، بحران‌ها، علاقه‌مندی‌ها و حقوق کودکان، این جوانه‌های زندگی و امیدهای آینده. کودکان در نقاط زیادی از دنیا در حالی اولین قربانی سیاست، فقر، خشونت و جنگ هستند
جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

محمدمهدی محمدی-رقابت‌پذیری در سال ۲۰۲۵ تنها یک رتبه‌بندی نیست، بلکه نمایی است از آنچه جهان به سمتش می‌رود: ثبات، شفافیت، و هوشمندی سیاست. کشورمان اگر بخواهد سهمی در آینده اقتصادی جهان داشته باشد، باید نه‌تنها در زمره بازیگران مهم این تغییر جهانی و همکار در سازمان های جدید بین اللملی قرار بگیرد، بلکه باید طراح مسیر خود با پایبندی به موازین و استراتژی های خود باشد. مسیری که از درون طراحی، اصلاح و اجرا می‌شود، نه از بیرون تحمیل.
چهارشنبه ۲۳ مهر ۱۴۰۴ - 2025 October 15
کد خبر: ۲۲۱۶۴
تاریخ انتشار: ۲۸ فروردين ۱۳۹۳ - ۱۲:۲۰

سفیر سوئد هم منتقد اسکانیا شد

استاندار سمنان نیز با بیان اینکه حوادثی که برای اتوبوس های اسکانیا در ایران بوجود آمده، نگران کننده است افزود: باید تلاش شود این مسائل به سرعت رفع شود زیرا اسکانیا – عقاب یک برند منطقه ای است و باید اعتبار آن را حفظ کنیم .
تدبیر24: سفیر سوئد در جمهوری اسلامی ایران تغییرات فنی ایجاد شده در اتوبوس اسکانیا را موجب خارج شدن آن از مرز استاندارد اعلام کرد .

پیتر پچلر دیشب در دیدار با استاندار سمنان و مدیر عامل شرکت اتوبوس سازی عقاب افشان سمنان گفت: تغییراتی که در افزایش حجم باک بنزین و سیستم برق کشی تولیدات عقاب افشان بوجود آمد، سبب شد این محصولات از استاندارد خارج شود .

وی ابراز امیدواری کرد: با همکاری شرکت عقاب افشان، تولیدات آن به حالت استاندارد بازگردد.

استاندار سمنان نیز با بیان اینکه حوادثی که برای اتوبوس های اسکانیا در ایران بوجود آمده، نگران کننده است افزود: باید تلاش شود این مسائل به سرعت رفع شود زیرا اسکانیا – عقاب یک برند منطقه ای است و باید اعتبار آن را حفظ کنیم .

شرکت اسکانیای سوئد و عقاب افشان سمنان از ۱۵ سال پیش تاکنون همکاری های فنی و تخصصی دارند.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: