ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
يکشنبه ۲۹ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 20
کد خبر: ۲۲۱۸۰
تاریخ انتشار: ۲۸ فروردين ۱۳۹۳ - ۱۴:۱۹

نوبخت به مجلس احضار شد

معاون برنامه‌ریزی و نظارت راهبردی رئیس جمهور سه‌شنبه هفته آینده به منظور ارائه گزارشی از عملکرد بودجه 92 به کمیسیون عمران مجلس احضار شد.
تدبیر24: اعضای کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی روزهای یکشنبه، دوشنبه و سه‌شنبه هفته آینده با تشکیل جلساتی پس از بررسی آخرین اخبار و اطلاعات واصله، درباره موضوعات ارجاعی برای جمع‌بندی راهکارهای اجرایی نمودن سیاست‌‌های اقتصاد مقاومتی بحث و تبادل نظر می‌کنند.
 
ادامه بررسی طرح حمایت از مالکیت صنعتی (ثبت اختراعات صنعتی و علایم تجاری) نیز در دستور کار این کمیسیون قرار دارد.
 
اعضای کمیسیون عمران مجلس یکشنبه آینده نشست مشترکی با انجمن‌های صنفی مرتبط با حوزه فعالیت در راستای منویات مقام معظم راهبری با موضوعیت اقتصاد مقاومتی و نامگذاری سال 93 تحت عنوان اقتصاد و فرهنگ با عزم ملی و مدیریت جهادی خواهند داشت.
 
استماع گزارش تابش رئیس بنیاد شهید انقلاب اسلامی و معاونان او درباره برنامه‌های مسکن و نیز استماع گزارش محمدباقر نوبخت معاون برنامه‌ریزی و نظارت راهبردی رئیس جمهور از عملکرد بودجه سال 1392 و سیاست‌های کلی سال و بررسی پروژه‌های عمرانی استان کردستان در بازدید کمیسیون با حضور استاندار کردستان در دستور کار کمیسیون عمران خانه ملت قرار دارد.
 
کارگروه مسکن و شهرسازی کمیسیون نیز دوشنبه آینده طرح ایجاد رونق در ساخت و ساز و تسهیل صدور پروانه ساختمانی در شهرها را بررسی می‌کند و سپس طرح اصلاح قانون بیمه اجتماعی کارگران ساختمانی و برنامه‌های مسکن را مورد رسیدگی قرار می‌دهد.
 
کارگروه بنادر نیز طرح جلوگیری از پرداخت دموراژ (خسارت تأخیر) را مورد رسیدگی قرار می‌دهد.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: