ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۲۲۱۹۰
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۲۸ فروردين ۱۳۹۳ - ۱۷:۵۰

دروغ خبرگزاری نسیم

به گزارش امید، این خبرگزاری اصولگرا در پیامک خبری ارسالی برای مخاطبان خود نوشت؛عارف در دانشگاه فردوسی مشهد تاکید کرد اصلاح طلبان نقش کمی در انتخابات ریاست جمهوری 92  و پیروزی دولت تدبیر و امید داشتند.

خبرگزاری نسیم همچنین در خبر کذب دیگری از قول عارف مدعی شد که اصلاح طلبان و جریان اعتدالگرا انشالله در انتخابات 96 به یک کاندیدا برسند.

این در حالی است که دکتر محمد رضا عارف نسبت به نقش آفرینی اصلاح طلبان در پیروزی دولت تدبیر و امید این نقش آفرینی و تاثیرگذاری را بسیار بالا دانست.

وی همچنین نسبت به انتخابات مجلس که در سال 94 برگزار می شود اظهار امیدورای کرد که اصلاح طلبان و اعتدالگرایان با یک لیست در این انتخابات شرکت کنند.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۱
غیر قابل انتشار: ۰
بهزاد
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۱:۵۳ - ۱۳۹۳/۰۱/۲۹
1
9
مگر تسنیم قرار است "راست پردازی " کند. من به معجزه اعتقاد دارم ولی نه این اندازه.
نظر شما: