ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
سه‌شنبه ۳۱ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 22
کد خبر: ۲۲۲۶۲
تاریخ انتشار: ۳۰ فروردين ۱۳۹۳ - ۱۳:۴۶

آمار سوء تغذیه کودکان ایرانی

سوء تغذیه در کوتاه قدی کودکان 6درصد شده است در حالی که 20 سال پیش این رقم 20 درصد بود.
تدبیر24: مدیرکل دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت آمار سوء تغذیه در کودکان کشور را از نظر کوتاه‌قدی و کم‌وزنی اعلام کرد و گفت: آمار سوء تغذیه در کودکان کشور، کاهش ۵۰ درصدی را تجربه کرده است.

زهرا عبداللهی گفت: متأسفانه الگوی مصرف تغذیه در خانوارهای ایرانی به سمت مصرف مواد غذایی پرچرب، پرکالری، چرب و شیرین مانند فست فودها تغییر کرده است.

وی ادامه داد: در حال حاضر اغلب بیماری‌ها، با تغذیه غیر اصولی ایجاد می شوند در حالی که با تغذیه صحیح 30 درصد سرطان‌ها و 50 درصد بیماری‌های قلبی و عروقی قابل پیشگیری است.

عبداللهی با تأکید بر اینکه اصلاح الگوی مصرف غذا، شناساندن گروه‌های غذایی به مردم و جایگزینی‌های آنها در وزارت بهداشت دنبال می شود،گفت: روند چاقی در کودکان طی سالهای گذشته چندین برابر شده به همین دلیل باید مادران رفتارهای غلط تغذیه‌ای و الگوی مصرفشان را اصلاح کنند.

مدیرکل دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت در مورد وضعیت سوء تغذیه در کودکان ایرانی نیز گفت: سوء تغذیه در کوتاه قدی کودکان 6درصد شده است در حالی که 20 سال پیش این رقم 20 درصد بود.

وی تصریح کرد: سوء تغذیه مربوط به کم وزنی نیز در کودکان وجود دارد که اکنون این رقم به 4 درصد رسیده در حالی که در گذشته 16.6 بوده است.

عبداللهی ادامه داد: به صورت کلی،آمار سوء تغذیه در کودکان کشور کاهش 50 درصدی را تجربه کرده است.

وی دلایل کاهش سوءتغذیه کودکان را انجام برنامه هایی با عنوان تغذیه با شیر مادر تا سن 6 ماهگی و توزیع رایگان قطره های آهن و ویتامین به کودکان زیر 2سال عنوان کرد.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: