ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۲۲۲۷۶
تاریخ انتشار: ۳۰ فروردين ۱۳۹۳ - ۱۴:۲۷
کارشناس مسئول جهاد کشاورزی فارس:

استان فارس رتبه چهارم تولید زیتون

کارشناس مسئول جهاد کشاورزی فارس گفت: استان فارس با تولید سالانه ۱۸ هزار تن زیتون ۱۸درصد تولید زیتون کشور و رتبه چهارم تولید کشور را به خود اختصاص داده است.
تدبیر24: مجیدرضا پاکاری اظهار کرد: استان فارس با داشتن بیش از 12 هزار هکتار سطح زیرکشت زیتون رتبه دوم از لحاظ سطح زیرکشت زیتون درکشور را دارد.
وی با بیان اینکه استان‌های گیلان و مازندران  رتبه نخست تولید زیتون در کشور را دارند، گفت: استان فارس با تولید سالانه 18 هزار تن زیتون 18درصد تولید زیتون کشور و رتبه چهارم تولید کشور را به خود اختصاص داده است.
پاکاری تصریح کرد: طرح برداشت زیتون از سال 71 در فارس شروع شده و در19 شهرستان اجرا می‌شود که بیش‌ترین محصول زیتون استان متعلق به شهرستان شیراز است.
کارشناس مسئول جهاد کشاورزی فارس با اشاره به گونه‌های زیتون در فارس افزود: در شهرستان‌های استهبان، ارسنجان، جهرم، داراب، خرامه، زرین‌دشت، رستم، سپیدان، سروستان، شیراز، فسا، فیروزآباد، کازرون، کوار، گراش، لارستان، مرودشت، ممسنی و نیریز این محصول کشت می‌شود.
پاکاری تصریح کرد: در میان شهرستان‌های تولیدکننده زیتون شیراز با مساحتی بیش از 5 هزار هکتار بیش‌ترین سطح زیر کشت را دارد و در مابقی شهرها تولید جزئی است.
وی با اشاره به اینکه فارس در زمینه تولید و فراوری زیتون خودکفا است،گفت: کارخانه‌های سبزینه تک، پیشگامان فسا، احسان نمونه، پارسایی سبز، کشکول و طلای سبزسروستان در زمینه تولید و فراوری زیتون فعال هستند.
پاکاری تصریح کرد: ظرفیت اسمی تولید زیتون در استان 3900 تن و ظرفیت کنسروی تولید آن 3100تن است.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: