ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
يکشنبه ۰۵ مرداد ۱۴۰۴ - 2025 July 27
کد خبر: ۲۲۲۸۰
تاریخ انتشار: ۳۰ فروردين ۱۳۹۳ - ۱۵:۳۸

نامه امیر حکمتی به ظریف

وی در این نامه اتهامات مطرح شده علیه خود را رد کرد و مدعی شد که هیچ گاه با دولت آمریکا علیه ایران همکاری نکرده است.
تدبير24: امیر حکمتی در نامه‌ای خطاب به وزیر امور خارجه ایران مدعی بی‌گناهی شد و از وی خواست تا پرونده قضایی مطرح شده علیه وی گرفتار آن چه اختلافات تاریخی دیپلماتیک میان دو کشور خواند، نشود.

امیر میرزایی حکمتی که هم اکنون 30 ساله است در اوت سال 2011 به اتهام جاسوسی برای آمریکا در تهران بازداشت شد. وی پس از محاکمه در دادگاه در ژانویه سال 2012 به جرم جاسوسی به اعدام محکوم شد که بعدتر مجازات وی اتهام همکاری با کشور متخاصم به ده سال زندان کاهش یافت.

امیر حکمتی در نامه خود به محمد جواد ظریف وزیر امور خارجه ایران خود را یک شهروند و هم وطن ایرانی خواند و گفت: من به عنوان فردی که سی ماه از خانواده خود جدا شده‌ام خواستار آزادی از زندان هستم.
وی در این نامه اتهامات مطرح شده علیه خود را رد کرد و مدعی شد که هیچ گاه با دولت آمریکا علیه ایران همکاری نکرده است.

به نوشته روزنامه نیویورک تایمز، امیر حکمتی یک عضو سابق نیروی دریایی آمریکا در ماه اوت 2011 در حالی که به منظور ملاقات با مادر بزرگش به تهران سفر کرده بود به اتهام جاسوسی برای آمریکا بازداشت شد.
پس از بازداشت وی خانواده او که در آمریکا سکونت دارند این اتهامات را رد و فرزند خود را بی‌گناه دانستند.
حکمتی خطاب به محمد جواد ظریف از وی خواست که به حقایق این پرونده توجه کنند و گفت که وی در ارتش آمریکا به عنوان مترجم زبان عربی فعالیت می‌کرده و هیچ ارتباطی با ایران نداشته است. وی ادعا کرد که هرگز در زمینه جاسوسی و اطلاعاتی آموزش ندیده است.
خانواده وی نیز پیش از این از مقامات ایرانی خواسته بودند تا با توجه به بی گناهی فرزندشان پرونده امیر حکمتی را مورد بازبینی قرار دهند.


بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: