ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
چهارشنبه ۰۱ مرداد ۱۴۰۴ - 2025 July 23
کد خبر: ۲۲۲۹۵
تاریخ انتشار: ۳۱ فروردين ۱۳۹۳ - ۰۹:۳۵
ادامه بهانه‌گیری صهیونیست‌ها؛

سانتریفیوژها مهم هستند،نه آب سنگین

«یوال اشتاینیتز» شنبه شب در اظهاراتی متناقض با مواضع پیشین صهیونیست‌ها، حل مسئله رآکتور آب سنگین اراک را موضوعی کم اهمیت دانسته و مدعی شد که ایران قصد دارد توجهات را از مسئله غنی‌سازی منحرف کند.
تدبير24: اشتاینیتز وزیر اطلاعات و امور راهبردی رژیم‌صهیونیستی شنبه شب به مصاحبه امروز «علی‌اکبر صالحی» رئیس سازمان انرژی اتمی ایران واکنش نشان داد و تلاش کرد توافق بر سر وضعیت آینده کارخانه آب سنگین اراک را کم اهمیت جلوه دهد.

این در حالی است که رژیم‌صهیونیستی پیش از این مدعی بود نیروگاه آب سنگین اراک «کوتاه‌ترین راه برای رسیدن به بمب اتم» است. با این وجود و پس از آنکه آقای صالحی از قابل‌حل بودن مسئله نیروگاه اراک سخن گفت، اشتاینیتز در مصاحبه با کانال 2 تلویزیون اسرائیل، حل این موضوع را توطئه‌ای از جانب ایران خوانده که هدف از آن منحرف کردن توجهات از بحث غنی‌سازی است.

وی همچنین در این مصاحبه گفته است: اولین بمب‌های اتم از سانتریفیوژ‌ها خواهد آمد، نه از جانب رآکتور آب سنگین (اراک)

نتانیاهو نخست‌وزیر رژیم‌صهیونیستی پیش از این و زمانی که مذاکرات مقدماتی ایران و گروه موسوم به 1+5 در جریان بود، نیروگاه اراک را مسیر پلوتونیوم برای ساخت بمب اتم خوانده و خواستار توقف ساخت آن شده بود. تأکید بر توقف ساخت این نیروگاه به حدی بود که «لوران فابیوس» وزیر خارجه فرانسه در دومین دور از سلسله مذاکرات ژنو بعد از روی کار آمدن دولت جدید در ایران، به بهانه عدم حل مسئله اراک، از دستیابی به توافق جلوگیری کرد.

با این حال، امروز آقای صالحی در مصاحبه با شبکه «العالم» گفت این موضوع تقریبا حل شده و 1+5 از پیشنهاد ایران مبنی بر بازطراحی قلب رآکتور و کاهش پلوتونیوم تولیدی به میزان یک پنجم، استقبال کرده است.


بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: