بازی دوسر باخت برای جامعه و نظام سیاسی

بازی دوسر باخت برای جامعه و نظام سیاسی

بهاره آروین» مشکل از تعداد ثبت‌نام‌کنندگان اولیه نیست و در دیگر ممالک هم اوضاع کم‌وبیش به همین منوال است. مشکل در ساختاری است که قرار است کاهش این تعداد اولیه به تعدادی محدود و قابل قبول برای برگزاری انتخابات را امکان‌پذیر کند
نامزدهای انتخابات باید پاسخ دهندمساله اصلی آنان حجاب و گشت ارشاد است یا معیشت و فقر

نامزدهای انتخابات باید پاسخ دهندمساله اصلی آنان حجاب و گشت ارشاد است یا معیشت و فقر

شهیندخت مولاوردی» نامزدها باید پاسخ بدهند مساله اصلی برای آنها حجاب و گشت ارشاد است یا اینکه معیشت، زنانه شدن فقر، زنانه شدن اعتیاد، زنانه شدن آسیب‌های اجتماعی، زنانه شدن ایذر، زنانه شدن سالمندی و... هم برای آنها دارای اهمیت است.
يکشنبه ۲۷ خرداد ۱۴۰۳ - 2024 June 16
کد خبر: ۲۲۲۹۵
تاریخ انتشار: ۳۱ فروردين ۱۳۹۳ - ۰۹:۳۵
ادامه بهانه‌گیری صهیونیست‌ها؛

سانتریفیوژها مهم هستند،نه آب سنگین

«یوال اشتاینیتز» شنبه شب در اظهاراتی متناقض با مواضع پیشین صهیونیست‌ها، حل مسئله رآکتور آب سنگین اراک را موضوعی کم اهمیت دانسته و مدعی شد که ایران قصد دارد توجهات را از مسئله غنی‌سازی منحرف کند.
تدبير24: اشتاینیتز وزیر اطلاعات و امور راهبردی رژیم‌صهیونیستی شنبه شب به مصاحبه امروز «علی‌اکبر صالحی» رئیس سازمان انرژی اتمی ایران واکنش نشان داد و تلاش کرد توافق بر سر وضعیت آینده کارخانه آب سنگین اراک را کم اهمیت جلوه دهد.

این در حالی است که رژیم‌صهیونیستی پیش از این مدعی بود نیروگاه آب سنگین اراک «کوتاه‌ترین راه برای رسیدن به بمب اتم» است. با این وجود و پس از آنکه آقای صالحی از قابل‌حل بودن مسئله نیروگاه اراک سخن گفت، اشتاینیتز در مصاحبه با کانال 2 تلویزیون اسرائیل، حل این موضوع را توطئه‌ای از جانب ایران خوانده که هدف از آن منحرف کردن توجهات از بحث غنی‌سازی است.

وی همچنین در این مصاحبه گفته است: اولین بمب‌های اتم از سانتریفیوژ‌ها خواهد آمد، نه از جانب رآکتور آب سنگین (اراک)

نتانیاهو نخست‌وزیر رژیم‌صهیونیستی پیش از این و زمانی که مذاکرات مقدماتی ایران و گروه موسوم به 1+5 در جریان بود، نیروگاه اراک را مسیر پلوتونیوم برای ساخت بمب اتم خوانده و خواستار توقف ساخت آن شده بود. تأکید بر توقف ساخت این نیروگاه به حدی بود که «لوران فابیوس» وزیر خارجه فرانسه در دومین دور از سلسله مذاکرات ژنو بعد از روی کار آمدن دولت جدید در ایران، به بهانه عدم حل مسئله اراک، از دستیابی به توافق جلوگیری کرد.

با این حال، امروز آقای صالحی در مصاحبه با شبکه «العالم» گفت این موضوع تقریبا حل شده و 1+5 از پیشنهاد ایران مبنی بر بازطراحی قلب رآکتور و کاهش پلوتونیوم تولیدی به میزان یک پنجم، استقبال کرده است.


بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: