آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

شینا انصاری - روز جهانی و هفته ملی کودک فرصتی است برای پرداختن به دغدغه‌ها، مشکلات، بحران‌ها، علاقه‌مندی‌ها و حقوق کودکان، این جوانه‌های زندگی و امیدهای آینده. کودکان در نقاط زیادی از دنیا در حالی اولین قربانی سیاست، فقر، خشونت و جنگ هستند
جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

محمدمهدی محمدی-رقابت‌پذیری در سال ۲۰۲۵ تنها یک رتبه‌بندی نیست، بلکه نمایی است از آنچه جهان به سمتش می‌رود: ثبات، شفافیت، و هوشمندی سیاست. کشورمان اگر بخواهد سهمی در آینده اقتصادی جهان داشته باشد، باید نه‌تنها در زمره بازیگران مهم این تغییر جهانی و همکار در سازمان های جدید بین اللملی قرار بگیرد، بلکه باید طراح مسیر خود با پایبندی به موازین و استراتژی های خود باشد. مسیری که از درون طراحی، اصلاح و اجرا می‌شود، نه از بیرون تحمیل.
چهارشنبه ۱۴ آبان ۱۴۰۴ - 2025 November 05
کد خبر: ۲۲۲۹۵
تاریخ انتشار: ۳۱ فروردين ۱۳۹۳ - ۰۹:۳۵
ادامه بهانه‌گیری صهیونیست‌ها؛

سانتریفیوژها مهم هستند،نه آب سنگین

«یوال اشتاینیتز» شنبه شب در اظهاراتی متناقض با مواضع پیشین صهیونیست‌ها، حل مسئله رآکتور آب سنگین اراک را موضوعی کم اهمیت دانسته و مدعی شد که ایران قصد دارد توجهات را از مسئله غنی‌سازی منحرف کند.
تدبير24: اشتاینیتز وزیر اطلاعات و امور راهبردی رژیم‌صهیونیستی شنبه شب به مصاحبه امروز «علی‌اکبر صالحی» رئیس سازمان انرژی اتمی ایران واکنش نشان داد و تلاش کرد توافق بر سر وضعیت آینده کارخانه آب سنگین اراک را کم اهمیت جلوه دهد.

این در حالی است که رژیم‌صهیونیستی پیش از این مدعی بود نیروگاه آب سنگین اراک «کوتاه‌ترین راه برای رسیدن به بمب اتم» است. با این وجود و پس از آنکه آقای صالحی از قابل‌حل بودن مسئله نیروگاه اراک سخن گفت، اشتاینیتز در مصاحبه با کانال 2 تلویزیون اسرائیل، حل این موضوع را توطئه‌ای از جانب ایران خوانده که هدف از آن منحرف کردن توجهات از بحث غنی‌سازی است.

وی همچنین در این مصاحبه گفته است: اولین بمب‌های اتم از سانتریفیوژ‌ها خواهد آمد، نه از جانب رآکتور آب سنگین (اراک)

نتانیاهو نخست‌وزیر رژیم‌صهیونیستی پیش از این و زمانی که مذاکرات مقدماتی ایران و گروه موسوم به 1+5 در جریان بود، نیروگاه اراک را مسیر پلوتونیوم برای ساخت بمب اتم خوانده و خواستار توقف ساخت آن شده بود. تأکید بر توقف ساخت این نیروگاه به حدی بود که «لوران فابیوس» وزیر خارجه فرانسه در دومین دور از سلسله مذاکرات ژنو بعد از روی کار آمدن دولت جدید در ایران، به بهانه عدم حل مسئله اراک، از دستیابی به توافق جلوگیری کرد.

با این حال، امروز آقای صالحی در مصاحبه با شبکه «العالم» گفت این موضوع تقریبا حل شده و 1+5 از پیشنهاد ایران مبنی بر بازطراحی قلب رآکتور و کاهش پلوتونیوم تولیدی به میزان یک پنجم، استقبال کرده است.


بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: