ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۲۲۳۰۵
تاریخ انتشار: ۳۱ فروردين ۱۳۹۳ - ۱۰:۰۱

ثبت‌نام بیمه سلامت از اردیبهشت

مدیر کل بیمه سلامت چهارمحال و بختیاری گفت: از یکم اردیبهشت ماه ثبت نام رایگان بیمه سلامت از متقاضیان آغاز خواهد شد.
تدبير24: حشمت‌الله داود‌پور عصر امروز در جمع خبرنگاران ‌ضمن تبریک ولادت حضرت زهرا(س) اظهار کرد: هم‌اکنون با ابلاغ سیاست کلی نظام سلامت قرار است گام بزرگی در راستای تحقق بیمه همگانی در سراسر کشور انجام شود و طرح بیمه همگانی سلامت از این جمله است. وی از آغاز ثبت‌نام رایگان بیمه سلامت از یکم اردیبهشت ماه خبر داد و گفت: این طرح به مدت یک ماه به صورت رایگان اجرا خواهد شد و متقاضیانی که فاقد بیمه باشند با استفاده از این فرصت می‌توانند بسیاری از هزینه‌های درمانی خود را کاهش دهند.

داود‌پور با بیان اینکه بیش از ۶ تا ۱۰ میلیون نفر در سطح کشور فاقد دفترچه بیمه هستند خاطر‌نشان کرد: آمار تعداد بیمه نشدگان استان مشخص نیست ولی برآورد ما این است که بیش از ۶ هزار نفر از مردم استان فاقد هر گونه بیمه باشند.

مدیر کل بیمه سلامت چهارمحال و بختیاری اضافه کرد: در حال حاضر نیز بیش از ۱۲ هزار نفر از مردم استان زیرپوشش بیمه سلامت قرار گرفته و از خدمات این سازمان برخوردار هستند.
این مسئول با تاکید بر اینکه هزینه بیمه پرداختی بیش ۱۷۴ قلم داروی بیماران صعب‌العلاج از ۷۰ درصد به ۹۰ درصد رسیده است اذعان داشت: سهم پرداختی مردم برای خرید این داروها نیز از ۳۰ درصد به ۱۵ درصد کاهش یافته است. وی تاکید کرد: هم‌اکنون بیش از ۷۴ قلم دارو نیز در داروخانه‌ها با فرانشیز ۱۰ درصد به بیماران عرضه می‌شود.


بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: