ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۲۲۳۳۳
تاریخ انتشار: ۳۱ فروردين ۱۳۹۳ - ۱۲:۴۶

کاهش وزن با استفاده از علف هرز

یک کارشناس تغذیه معتقد است: مصرف گیاهان خودروی بهاری می‌تواند تاثیر مثبتی بر کاهش وزن افراد داشته باشند.
تدبیر24: علی اشرف رشیدی گیاهان خودروی بهاری را سرشار از ویتامین‌ها، مواد معدنی، آب و فیبر دانست و برای برخی از این گیاهان ارزش‌های دارویی را برشمرد.

این کارشناس تغذیه با اشاره به اینکه بیش از 90 درصد گیاهان بخصوص گیاهان رویش یافته در فصل بهار را آب تشکیل می‌دهد، فیبر موجود در گیاهان خودروی بهاری را قابل توجه دانست و آن را برای کنترل بیماری‌های قلبی مفید ارزیابی کرد.

وی افزود: این گیاهان انرژی پایینی دارند و از این حیث می توانند تاثیر مثبتی بر کاهش وزن افراد داشته باشند.

به گفته این کارشناس تغذیه، «پاغازه» یکی از گیاهان خودروی بهاری است که ترکیبات موجود در آن می تواند در کنترل بیماری‌های گوارشی بویژه زخم معده نقش مهمی داشته باشد.

وی در ادامه «قارچ» را که به صورت طبیعی در این فصل می روید سرشار از ویتامین‌ها و مواد معدنی دانست و افزود: قارچ در فهرست سبزیجات با پروتئین قابل قبول قرار دارد، البته پروتئین آن به هیچ وجه با پروتئین گوشت برابری نمی‌کند و از این حیث نمی‌تواند جایگزین گوشت باشد.

رشیدی گفت: بهترین شیوه مصرف گیاهان بهاری این است که در صورت امکان به صورت خام مصرف شوند و اگر هم خوردن آنها به صورت خام امکان پذیر نیست بهتر است از شیوه‌های بخارپز کردن برای خوردن آن استفاده شود و از طبخ آن‌ها در مقادیر زیاد روغن خودداری شود.

این کارشناس تغذیه به افراد توصیه کرد: از مصرف گیاهان بهاری که با روغن‌های زیاد طبخ شده باشند خودداری کنند.

وی در ادامه به بیان توضیحاتی در خصوص مصرف «باقلا» پرداخت و گفت: باقلا در افرادی که کمبود آنزیم "گلوکز 6 فسفات دهیدروژناز" دارند سبب ایجاد کم خونی و بیماری تحت عنوان "فاویسم" می‌شود.

وی افزود: افرادی که بیماری فاویسم دارند در صورت مصرف باقلا با کم خونی شدید، ریز شدن گلبول‌های قرمز و حتی در مواردی مرگ مواجه خواهند شد بنابراین توصیه می‌شود این افراد از مصرف باقلا خودداری کنند.

وی ادامه داد: افرادی که چندین بار در طول عمر خود باقلا مصرف کرده‌اند و مشکلی ندارند می‌توانند با خیال راحت باقلا بخورند.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: