آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

شینا انصاری - روز جهانی و هفته ملی کودک فرصتی است برای پرداختن به دغدغه‌ها، مشکلات، بحران‌ها، علاقه‌مندی‌ها و حقوق کودکان، این جوانه‌های زندگی و امیدهای آینده. کودکان در نقاط زیادی از دنیا در حالی اولین قربانی سیاست، فقر، خشونت و جنگ هستند
جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

محمدمهدی محمدی-رقابت‌پذیری در سال ۲۰۲۵ تنها یک رتبه‌بندی نیست، بلکه نمایی است از آنچه جهان به سمتش می‌رود: ثبات، شفافیت، و هوشمندی سیاست. کشورمان اگر بخواهد سهمی در آینده اقتصادی جهان داشته باشد، باید نه‌تنها در زمره بازیگران مهم این تغییر جهانی و همکار در سازمان های جدید بین اللملی قرار بگیرد، بلکه باید طراح مسیر خود با پایبندی به موازین و استراتژی های خود باشد. مسیری که از درون طراحی، اصلاح و اجرا می‌شود، نه از بیرون تحمیل.
چهارشنبه ۱۴ آبان ۱۴۰۴ - 2025 November 05
کد خبر: ۲۲۴۵۲
تاریخ انتشار: ۰۱ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۱۶:۵۱

خداحافظی با «شوخی کردم»

ضبط مجموعه طنز «شوخي كردم»به كارگرداني و تهيه‌كنندگي مهران مديري با ضبط اپيزودهاي سري «پايان» تمام شد.
تدبیر24: گروه توليد اين روزها مشغول جمع‌ آوري دكورها و لباس هاي اين مجموعه هستند تا به‌زودي سوله محل تصويربرداري را تحويل دهند. سحر ولدبيگي، نيما فلاح و خود مديري در روز آخر ضبط جلوي دوربين رفتند.

پكيج‌هاي بعدي اين مجموعه با عناويني چون «مد»، «فرنگ»، «انتقاد»، «آگاهي» و «پايان» به‌زودي در هفته هاي آينده راهي شبكه نمايش خانگي خواهند شد.

«اقتصاد» آخرين سري توزيع شده اين مجموعه است كه هفته گذشته روانه شبكه نمايش خانگي شد و آيتم‌هاي آن به شوخي با مسائل اقتصادي و مالي مي‌پردازد.

پيش از اين مجموعه‌هايي چون خلاقيت (دروغ)، زندگي زناشويي، خشونت، سلامت، اعتياد و نوروز در قالب شوخي كردم وارد شبكه ويدئويي شده بودند. مديري اين روزها در تدارك ساخت مجموعه تلويزيوني جديد خود است كه در برخي رسانه‌ها از آن با عنوان «شب‌هاي برره2» ياد مي‌شود.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: