اسنپ‌بك و تداوم ابهام راهبردي

اسنپ‌بك و تداوم ابهام راهبردي

ابراهیم متقی - فشارهاي بين‌المللي و محدوديت‌هاي اقتصادي ايران پس از 5 مهر افزايش بيشتري پيدا مي‌كند. اين امر به‌گونه اجتناب‌ناپذير تأثير خود را بر زندگي اقتصادي و قابليت‌هاي تاكتيكي ايران به‌جا خواهد
منابع انسانی در بزنگاه آینده

منابع انسانی در بزنگاه آینده

محمدمهدی محمدی - روایت و تحلیلی از آخرین گزارش McKinsey & Company معتبرترین شرکت مشاوره مدیریت جهانی با عنوان HR Monitor 2025
چهارشنبه ۰۹ مهر ۱۴۰۴ - 2025 October 01
کد خبر: ۲۲۴۹۳
تاریخ انتشار: ۰۲ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۱۳:۰۵

قند خون ۷.۵ میلیون ایرانی بالاست

به گفته سرپرست دفتر آموزش و ارتقای سلامت وزارت بهداشت، استفاده از تخم مرغ آب پز، لبنیات کم چرب، سویا، آجیل بی نمک، مرغ و ماهی به جای گوشت قرمز، غذاهای بخارپز یا کبابی و تفت شده به جای سرخ شده، در کاهش ابتلا به بیماری‌های غیرواگیر از جمله دیابت مؤثر هستند.
تدبیر24: سرپرست دفتر آموزش و ارتقای سلامت وزارت بهداشت اعلام کرد: ۹.۷ درصد ایرانی‌های سنین بین ۲۵ تا ۶۴ سال، قند خون بالا دارند.

دکتر شهرام رفیعی فر گفت: این افراد قند خون بالای ۱۲۶ میلی گرم در دسی لیتر دارند.

وی افزود: ۴ تا ۵ میلیون ایرانی دیابت دارند و علت مرگ ۳۴۰۰۰ نفر از هموطنان ما در سال، دیابت است.

رفیعی فر در ادامه بیان کرد: افراد با به کار بستن برخی از توصیه‌ها از جمله انواع غلات سبوسدار، حبوبات، سبزیجات خام یا پخته و کاهش مصرف مواد نشاسته‌ای با روغن زیاد مثل سیب زمینی سرخ کرده می‌توانند از دچار شدن به دیابت خودداری کنند.

سرپرست دفتر آموزش و ارتقای سلامت گفت: به جای روغن جامد، از روغن‌های مایع استفاده کنید. از بین روغن‌های مایع، روغن زیتون از ارزش غذایی ویژه‌ای برخوردار است. سعی کنید هر روز از این روغن در سالاد خود استفاده کنید.

وی با تأکید بر اینکه از شیرینی‌ها کمتر استفاده کنید چرا که حاوی مقادیر فراوانی روغن و شکر هستند، افزود: چنانچه عادت به مصرف شیرینی دارید، آن را جزئی از برنامه غذایی روزانه محاسبه کنید، نه اینکه به برنامه غذایی اضافه کنید.

رفیعی فر بیان داشت: مصرف چربی اشباع را محدود کنید. این نوع چربی در گوشت قرمز و فرآورده‌های حیوانی نظیر کره و پنیر یافت می‌شود.

به گفته سرپرست دفتر آموزش و ارتقای سلامت وزارت بهداشت، استفاده از تخم مرغ آب پز، لبنیات کم چرب، سویا، آجیل بی نمک، مرغ و ماهی به جای گوشت قرمز، غذاهای بخارپز یا کبابی و تفت شده به جای سرخ شده، در کاهش ابتلا به بیماری‌های غیرواگیر از جمله دیابت مؤثر هستند.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: