ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۲۲۵۳۹
تاریخ انتشار: ۰۴ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۰۹:۵۳

خبر بد ۳ پرسپولیسی به دایی

سپاهانی های پرسپولیس قصد ماندن در جمع شاگردان دایی را ندارند و به دنبال تيم جديد هستند.
تدبیر24: محسن بنگر، محمدرضا خلعتبري و سيدجلال حسيني، ۳ بازيکن اصلي پرسپوليس بودند که سابقه بازي در سپاهان را داشتند. آن‌ها در اصفهان پول خوب و البته به موقعي مي‌گرفتند ولي در پرسپوليس با اين‌که قراردادهاي سنگين بستند به ۳۰، ۴۰ درصد از پولشان نرسيدند.

سيدجلال در چند مصاحبه تند عليه پروين و وزارت ورزش موضع گرفت و بنگر هم راه او را رفت. خلعتبري هم که درگير ماجراي عجمان است و چه بسا تيم اماراتي به خاطر بقيه پول او کار را به فيفا بکشاند.

مهاجم ريز نقش پرسپوليس چند روز قبل در مصاحبه‌اي گفته بود با توجه به اين‌که پرسپوليس پول عجمان را نداده معلوم نيست من فصل آينده در پرسپوليس باشم يا نه؟

طبق شنيده‌هاي ما، خلعتبري، بنگر و سيدجلال قصد ماندن در پرسپوليس را ندارند و به دنبال تيم جديد هستند. آن‌ها حتي اين موضوع را به اطلاع علي دايي هم رسانده‌اند هر چند که دايي هر ۳ نفرشان را مي‌خواهد و به آن‌ها گفته دست نگه داريد تا ببينيم وضعيت پرسپوليس چه مي‌شود.

جالب اين‌که وضعيت خود دايي هم صددرصد مشخص نيست و او بيم از آن دارد که نتواند فصل آينده هم با قرارداد ۱.۷۵۰ ميلياردي در پرسپوليس مربيگري کند.
منبع: جام نیوز
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: