ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۲۲۵۸۶
تاریخ انتشار: ۰۴ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۱۰:۲۹

احتمال ساخت هواپیمای مسافری توسط ایران و هند

مدیرکل دفتر حقوقی و امور بین الملل سازمان هواپیمایی کشوری گفت: در راستای ارتقای تعاملات هوانوردی با کشورهای تاثیرگذار ، همکاری‌های حمل و نقل هوایی دو جانبه ایران و هند به عنوان یکی از اولویت‌های توسعه ارتباطات بین المللی سازمان هواپیمایی کشوری قر ار گرفت.
تدبیر24: محمد سعید شرفی اظهار کرد: با توجه به اهمیت توسعه راهبردی روابط بین دو کشور ایران و هند در حوزه حمل و نقل هوایی و به منظور ایجاد ساز و کار مناسب و تسریع در روند همکاری‌های هوایی بین دو کشور جلسه ای با حضور معاونان بازرگانی شرکت های هواپیمایی، شرکت فرودگاههای کشور، شرکت تعمیرات مهندسی هواپیمایی فارسکو و سازمان میراث فرهنگی و گردشگری برگزار شد.

وی افزود: در این جلسه ابتدا نقطه نظرات شرکت های هواپیمایی و سایر دستگاه‌های ذیربط اخذ و سپس در زمینه همکاری‌های هوایی، گردشگری و صدور خدمات فنی – مهندسی ایران به کشور هند بحث و تبادل نظر شد.

احتمال ساخت هواپیمای مسافری توسط ایران و هند

شرفی جمعیت یک میلیارد و 200 میلیون نفری، جاذبه‌های گردشگری، رشد طبقه متوسط هند به لحاظ اقتصادی و فرصت‌های پیش رو در تعاملات با این کشور را حائز اهمیت دانست و گفت: هندی ها در صدد ساخت هواپیمای مسافری بومی هستند و با وجود چنین برنامه‌ای در داخل کشور احتمال تعریف یک پروژه مشترک در این حوزه وجود دارد.

مدیرکل دفتر حقوقی و امور بین الملل سازمان هواپیمایی کشوری با اشاره به جمعیت هفت میلیون نفری شاغل در صنعت هوانوردی و فرصت‌های آموزشی در کشور هند خاطرنشان کرد: آموزش نیروی انسانی هند توسط اساتید ایرانی در بخش هوانوردی، تربیت نیروی متخصص در حوزه مدیریت فرودگاهی، عملیات فرودگاهی، مراقبت پرواز و سایر تخصص های مورد نیاز این کشور و صدور خدمات فنی مهندسی از عمده ترین فرصت های پیش روی ایران در کشور هند به شمار می رود.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: