آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

شینا انصاری - روز جهانی و هفته ملی کودک فرصتی است برای پرداختن به دغدغه‌ها، مشکلات، بحران‌ها، علاقه‌مندی‌ها و حقوق کودکان، این جوانه‌های زندگی و امیدهای آینده. کودکان در نقاط زیادی از دنیا در حالی اولین قربانی سیاست، فقر، خشونت و جنگ هستند
جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

محمدمهدی محمدی-رقابت‌پذیری در سال ۲۰۲۵ تنها یک رتبه‌بندی نیست، بلکه نمایی است از آنچه جهان به سمتش می‌رود: ثبات، شفافیت، و هوشمندی سیاست. کشورمان اگر بخواهد سهمی در آینده اقتصادی جهان داشته باشد، باید نه‌تنها در زمره بازیگران مهم این تغییر جهانی و همکار در سازمان های جدید بین اللملی قرار بگیرد، بلکه باید طراح مسیر خود با پایبندی به موازین و استراتژی های خود باشد. مسیری که از درون طراحی، اصلاح و اجرا می‌شود، نه از بیرون تحمیل.
چهارشنبه ۲۳ مهر ۱۴۰۴ - 2025 October 15
کد خبر: ۲۲۶۴۷
تاریخ انتشار: ۰۵ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۲۲:۱۳
ممنون می‌شوم که فایل صوتی را پخش کنند

واکنش فردوسی‌پور به تهدید رویانیان

مجری برنامه 90 به اتهامات مدیرعامل سابق پرسپولیس مبنی بر تهدید شدن برای حضور در این برنامه واکنش نشان داد.
تدبیر24: مجری برنامه 90 به اتهامات مدیرعامل سابق پرسپولیس مبنی بر تهدید شدن برای حضور در این برنامه واکنش نشان داد.

محمد رویانیان امروز مدعی شد که عادل فردوسی‌پور وی را برای حضور در برنامه 90 تهدید کرده و فایل صوتی این تهدید را نیز در اختیار دارد.

فردوسی‌پور در واکنش به ادعاهای مطرح شده به خبرنگار خبرگزاری فارس گفت: از ادعای دور از واقعیت آقای رویانیان مبنی بر تهدید ایشان برای حضور در برنامه 90 متعجب شدم. من هرگز در تماس‌هایی که خودجوش ضبط شده‌اند ایشان را برای حضور در برنامه 90 تهدید نکردم و در مکالماتم ادبیات تهدید‌آمیز نداشتم. ممنون می‌شوم فایل صوتی مبنی بر تهدید بنده را پخش کنند.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: