آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

شینا انصاری - روز جهانی و هفته ملی کودک فرصتی است برای پرداختن به دغدغه‌ها، مشکلات، بحران‌ها، علاقه‌مندی‌ها و حقوق کودکان، این جوانه‌های زندگی و امیدهای آینده. کودکان در نقاط زیادی از دنیا در حالی اولین قربانی سیاست، فقر، خشونت و جنگ هستند
جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

محمدمهدی محمدی-رقابت‌پذیری در سال ۲۰۲۵ تنها یک رتبه‌بندی نیست، بلکه نمایی است از آنچه جهان به سمتش می‌رود: ثبات، شفافیت، و هوشمندی سیاست. کشورمان اگر بخواهد سهمی در آینده اقتصادی جهان داشته باشد، باید نه‌تنها در زمره بازیگران مهم این تغییر جهانی و همکار در سازمان های جدید بین اللملی قرار بگیرد، بلکه باید طراح مسیر خود با پایبندی به موازین و استراتژی های خود باشد. مسیری که از درون طراحی، اصلاح و اجرا می‌شود، نه از بیرون تحمیل.
چهارشنبه ۱۴ آبان ۱۴۰۴ - 2025 November 05
کد خبر: ۲۲۶۷۷
تاریخ انتشار: ۰۶ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۱۱:۴۵

تکذیب خبر استعفای اخضر ابراهیمی

سازمان ملل اخبار منتشر شده در خصوص استعفای اخضر ابراهیمی را از سمتش رد کرد.
تدبیر24: به نقل از روزنامه مصری الیوم السابع، سخنگوی سازمان ملل اعلام کرد که اخبار منتشر شده درباره استعفای اخضر ابراهیمی، فرستاده مشترک سازمان ملل و اتحادیه عرب به سوریه صحت ندارد و ابراهیمی همچنان به ماموریت خود در برقراری صلح در سوریه ادامه می‌دهد.

وی ادامه داد: ابراهیمی استعفا نکرده است و من بار دیگر می‌گویم که وی همچنان در سمت خود باقی است و هیچ اتفاقی نیفتاده و پیش‌بینی می‌شود که طی چند روز آینده سفری را به نیویورک انجام دهد.

پیشتر شبکه خبری اسکای نیوز عربی به نقل از سفیر فرانسه در سازمان ملل اعلام کرد که ابراهیمی رسما استعفای خود را از سمتش تقدیم کرده است.

اخضر ابراهیمی تاکنون در مناسبت‌های مختلف مکررا اعلام کرد که بحران سوریه بحرانی خطرناک و ماموریت وی تقریبا غیرممکن است.

ابراهیمی در اوت سال 2012 و پس از استعفای کوفی عنان، فرستاده سابق سازمان ملل در سوریه تعیین شد.

همچنین روزنامه لبنانی النهار نوشت:‌ ابراهیمی دوم ماه مه به نیویورک می‌رود اما مشخص نیست هدفش از این سفر اعطای استعفانامه‌اش است یا خیر. مختار لمانی، نزدیک‌ترین معاون ابراهیمی و مدیر سابق دفترش در دمشق وی را در این سفر همراهی خواهد کرد.

جوی اوگوو، رئیس دوره‌ای شورای امنیت به این روزنامه گفت:‌ به احتمال زیاد ابراهیمی گزارشی را به شورای امنیت می‌دهد و به بررسی اوضاع سوریه می‌پردازد.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: