ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۲۲۶۸۵
تعداد نظرات: ۳ نظر
تاریخ انتشار: ۰۶ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۱۲:۵۷
معاون اول رییس جمهوری:

دولت زیر بار حذف اجباری یارانه بگیرها نرفت

معاون اول رییس جمهوری گفت: دولت ۱۰ هزار میلیارد تومان را به حوزه سلامت اختصاص داد اما مشکلات این حوزه فرا‌تر از این ارقام است.
تدبیر24: «اسحاق جهانگیری» روز شنبه در همایش هفته سلامت افزود: دولت در اواخر اسفندماه 1392، دو هزار و 800میلیارد تومان به وزارت بهداشت اختصاص داد؛ چهار هزار و 800 میلیارد تومان نیز درآمد حاصل از اجرای قانون هدفمندی یارانه ها پیش بینی شده است که به وزارت بهداشت پرداخت می شود.

وی ادامه داد: سه هزار میلیارد تومان نیز مقرر شده است تا از منابع دیگر به وزارت بهداشت اختصاص یابد.

معاون اول رییس جمهوری خاطرنشان کرد: دولت انتظار دارد با توجه به این منابع، مردم در پایان سال 1393 وقتی به بیمارستان ها مراجعه می کنند تفاوت های خوبی را نسبت به گذشته احساس کنند.

جهانگیری تصریح کرد: اگر این مساله اتفاق بیفتد مردم نه فقط به وزارت بهداشت، بلکه به دولت اعتماد بیشتری پیدا می کنند و ما نیز می توانیم همیاری بیشتری از آنها طلب کنیم.

وی در بخش دیگری از سخنانش در پاسخ به منتقدین دولت، گفت: ما با آغوش باز از نقد سازنده استقبال می کنیم اما نقد با تخریب متفاوت است.

معاون اول رییس جمهوری یادآور شد: جریان های سیاسی باید بدانند که منافع ملی بر مصالح فردی ارجحیت دارد. به طور مثال برخی انتقادها متوجه جریان انصراف از یارانه ها شد و برخی از افراد صاحب نفوذ به هیات دولت فشار آوردند که دولت، افراد متمکن را از فهرست یارانه بگیران حذف کند، اما این کار را دولت نکرد.

جهانگیری خاطرنشان کرد: هیچ گاه نگفته ایم که 5 تا 10 میلیون نفر انصراف دهند بلکه از مردم درخواست کرده ایم آنهایی که به این پول نیاز ندارند، انصراف دهند.

وی ادامه داد: اما عده ای فکر می کنند این گونه امور به حساب موفقیت دولت گذاشته می شود و از آن انتقاد کرده اند.

معاون اول رییس جمهوری همچنین اظهار داشت: منتقدان یک روز مدعی جشن در کاخ و بریز و بپاش ها با انگیزه های مختلف شدند و روز دیگر پیامک هایی مبنی بر این که پول یارانه ها صرف امور دیگر می شود را منتشر می کنند تا مردم را از انصراف یارانه دور کنند.

وی تصریح کرد: در حال حاضر بیش از دو میلیون و 400 هزار نفر از دریافت یارانه انصراف داده اند و هنوز خانواده ها در حال انصراف هستند.

معاون اول رییس جمهوری یادآور شد: ما نمی خواهیم یک ریال از این پول ها را در دولت هزینه کنیم بلکه می خواهیم آن را صرف درمان و اشتغال کنیم.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
اصفهانی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۹:۴۳ - ۱۳۹۳/۰۲/۰۶
0
1
کی به دولت فشار می آورده برای حذف؟!!!!
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of)
پایداری!
حقيت
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۲:۳۴ - ۱۳۹۳/۰۲/۰۷
0
0
هر زماني بيمارستان ها ودرمان وبيمه گل بلبل شدمن خودم چند ميليون انصراف مي گيرم وحذف مي كنيم ولي حلوا حلوا دهان شيرين نمي شود .... بايد بود ديد ره مردان را
نظر شما: