ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
سه‌شنبه ۳۱ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 22
کد خبر: ۲۲۷
تاریخ انتشار: ۰۳ مرداد ۱۳۹۲ - ۱۱:۳۶

انتقاد از رییس قضا

انتقاد روزنامه جمهوری اسلامی از رییس قضا

روزنامه جمهوری اسلامی در یادداشت کوتاهی نوشت:

 

رئیس قوه قضائیه، دیروز در جلسه مسئولان عالی این قوه گفت: "در این مدت اخیر کسانی که اهل فتنه سال 88 و در جریان اصلاحات قائل به سکولاریزه شدن کشور و سیاست بودند و راه امام(ره) را بر نمی‌تافتند دوباره سر برآورده‌اند و گویی افعی جانشان گرما خورده است و به جنبش افتاده‌اند اما اشتباه می‌کنند چرا که ملت تفکرات این گروه را برنمی‌تابد و تعرب بعد از هجرت در ایران اسلامی ما جایی ندارد."

 

این، حق رئیس قوه قضائیه است که درباره این قبیل مسائل اظهارنظر نماید و براساس نظر خود هشدارهای لازم را بدهد. به این اقدام ایشان درصورتی که مطلب خود را با ادبیات متناسب با جایگاه رئیس قوه قضائیه بیان می‌کردند، ایرادی نبود و البته قضاوت درباره آن نیز برعهده مردم است، اما آنچه مایه تأسف است ادبیات بکار رفته در این اظهارات است.

 

رئیس قوه قضائیه به دو دلیل لازم است مطالب خود را با ادبیاتی عاری از کلمات و عبارات توهین آمیز بیان کنند. اول آنکه ایشان یک روحانی هستند و دوم اینکه در مسند قاضی القضات و ریاست قوه قضائیه قرار دارند. شأن این هر دو ویژگی اینست که مخاطبان از ادبیات کسی که در این جایگاه‌ها قرار دارند، چگونه سخن گفتن را بیاموزند و اگر ایرادی در تفکر خود می‌بینند آن را نیز با استفاده از اظهارات هدایتگرانه یک روحانی دارای منصب بالا در نظام جمهوری اسلامی، تصحیح نمایند.

 

علاوه بر این، اگر رئیس قوه قضائیه ایراد خود به تفکر و عملکرد این جریان سیاسی را با ادبیاتی متناسب با جایگاه خود بیان کند، قطعاً نتیجه خوبی به دست خواهد آمد، نتیجه‌ای که قطعاً مطلوب ایشان نیز هست.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: