ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
سه‌شنبه ۳۱ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 22
کد خبر: ۲۲۷۰۲
تاریخ انتشار: ۰۶ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۱۵:۵۹

میان وعده ناسالم، عامل مهم چاقی

برخی معتقدند که خوردن میان وعده از نظر تغذیه ای صحیح نیست و موجب افزایش وزن می شود و برخی دیگر می گویند استفاده ازمیان وعده سبب کاهش وزن می شود.
تدبیر24: دبیر علمی نخستین همایش ملی میان وعده های غذایی گفت:مصرف میان وعده های غذایی از بروز پدیده چاقی در افراد جلوگیری می کند.

دکتر ˈالناز میلانیˈ افزود:مصرف میان وعده های غذایی از گرسنگی طولانی و مصرف زیاد موادغذایی در وعده های اصلی جلوگیری می کند که عاملی در کنترل وزن و جلوگیری از افزایش آن است.

این کارشناس تغذیه اظهار کرد: مصرف میان وعده ها، تنظیم قند خون و ثبات آن در کاهش بیماری های قلبی و عروقی هم تاثیر قابل ملاحظه ای دارد.

وی ادامه داد: تولید میان وعده های سالم و فرهنگ مصرف صحیح آن از موضوعات مورد چالش در سال های اخیر بوده و با توجه به تنوع طلبی مصرف کنندگان رقابت بسیاری برای عرضه فرآورده های غذایی نوین، سالم و منحصر به فرد در بین تولید کنندگان وجود دارد.

میلانی گفت: رواج برخی میان وعده های ناسالم که از ویژگی های آن نمک و چربی زیاد می باشد به دغدغه اساسی برای متخصصان تغذیه و خانواده ها تبدیل شده است.

وی افزود: این در حالی است که میان وعده های بسیار سالم و دارای ارزش زیاد غذایی در فرهنگ و تاریخ خود داریم که از جمله آن می توان به انواع آجیل، خشکبار و برگه های میوه اشاره کرد.

وی اظهار کرد: تغذیه در حفظ سلامتی و ارتقای کیفیت زندگی افراد نقش موثری دارد و توجه به ارزش غذایی میان وعده ها و غنی سازی آن ها از جمله رویکردهای مهم علم و صنعت محسوب می شود.

به گفته وی، میان وعده های غذایی شامل میوه های تازه و محصولات فرآوری شده از قبیل فرآورده های لبنی و اکسترود شده ، صنایع پخت، قنادی، خشکبار و نوشیدنی هستند.

میلانی افزود: از گذشته در فرهنگ ما، میان وعده های سالم و با ارزش زیاد غذایی از قبیل انواع آجیل و خشکبار وجود داشته که امروز تنقلات فاقد ارزش غذایی و بی کیفیت و حتی مضر، جای آن را بویژه در میان کودکان و نوجوانان گرفته است.

وی گفت: در این راستا برای نخستین بار در کشور همایش میان وعده های غذایی روزهای دهم و یازدهم اردیبهشت ماه در مشهد برگزار می شود تا ضمن ایجاد حساسیت در جامعه نسبت به این موضوع بستر لازم برای هم افزایی بیشتر بین بخش صنعت و پژوهش فراهم شود.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: