اسنپ‌بك و تداوم ابهام راهبردي

اسنپ‌بك و تداوم ابهام راهبردي

ابراهیم متقی - فشارهاي بين‌المللي و محدوديت‌هاي اقتصادي ايران پس از 5 مهر افزايش بيشتري پيدا مي‌كند. اين امر به‌گونه اجتناب‌ناپذير تأثير خود را بر زندگي اقتصادي و قابليت‌هاي تاكتيكي ايران به‌جا خواهد
منابع انسانی در بزنگاه آینده

منابع انسانی در بزنگاه آینده

محمدمهدی محمدی - روایت و تحلیلی از آخرین گزارش McKinsey & Company معتبرترین شرکت مشاوره مدیریت جهانی با عنوان HR Monitor 2025
شنبه ۱۲ مهر ۱۴۰۴ - 2025 October 04
کد خبر: ۲۲۷۱۳
تاریخ انتشار: ۰۶ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۱۶:۲۰

کنگر، خون را تصفیه می‎کند

یک کارشناس کشاورزی گفت: کنگر، خون را تصفیه می‎کند.
تدبیر24: زهرا قهرمانی اظهارکرد: کنگر، خون را تصفیه می‎کند، مقوی دستگاه‏‌ هاضمه و به طور کامل مقوی معده است.

وی افزود: کنگر، با نام علمی Gundelia Tomeforti که از خانواده Compositae است و با نام‎های خارمقدس، خارشیری، شاردون نبیت، سلبین، شوکه ابراهیم نیز شناخته می‌شود، گیاهی است از خانواده کومپوزیته به صورت بوته خاردار و دوساله به بلندی 50 تا 70 سانتی‌متر است.

این کارشناس، ادامه داد: برگ‌های این گیاه، پهن، بیضی، بسیار نامنظم، سبز شفاف با لکه‌های سفید، مؤلفه‌دار با دندانه‌های نامنظم که انتهای آن‌ها خارزردرنگی وجود دارد، گل‌های آن درشت به رنگ ارغوانی و ریشه آن کمی ضخیم است. میوه آن سیاه و دارای نقطه‌هایی به رنگ زرد است.

وی ادامه داد: در مورد خواص درمانی این گیاه می‌شود به موارد زیر اشاره کرد ریشه، گل و میوه آن اشتهاآور است و معرق و تب‎بر است. عصاره الکلی آن در درمان بیماری‎های کبد، طحال، زردی، یبوست مزمن، رفع سنگ‎های صفراوی و سردردهای یک طرفه و همین‌طور دریاگرفتگی و خستگی‎های ناشی از کار زیاد و سل ریوی در مراحل پیشرفته استفاده می‌شود.

قهرمانی، خاطرنشان کرد: به طور معمول از این گیاه برای تهیه خورش کنگر و کوکو استفاده می‌شود.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: