تهديدهاي پيش روي دولت پزشکیان

تهديدهاي پيش روي دولت پزشکیان

جهانبخش خانجانی» جريان اصلاحات كه در تداوم حركت تاريخي ملت ايران در انقلاب مشروطه، انقلاب شكوهمند اسلامي و حماسه بزرگ دوم خرداد همچنان بر مشي اصلاحي و رفرميستي خود تاكيد و اصرار دارد
اتحاد مثلث!

اتحاد مثلث!

فیاض زاهد - محمد مهاجری» وضعيت جديدي كه در سپهر سياست ايران رخ نموده تا حد كم نظيري استثنايي است. براي اثبات و انتقال اين باور تلاش مي‌شود در اين نوشته به برخي ابعاد آن اشاره شود
چهارشنبه ۱۶ آبان ۱۴۰۳ - 2024 November 06
کد خبر: ۲۲۷۸۷
تاریخ انتشار: ۰۷ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۱۶:۵۶

تئاتر دانشگاهی حالش خوب است؟

در دیدار مدیرکل هنرهای نمایشی با رئیس کانون تئاتر دانشگاهیان بر مشارکت مستمر دانشگاهیان با بدنه تئاتر کشور از طریق کانون تئاتر دانشگاهیان تاکید شد.
تدبیر24: در دیدار و نشست حسین طاهری، مدیرکل هنرهای نمایشی با ناصر باباشاهی، رئیس کانون تئاتر دانشگاهیان و تعدادی از مدیران گروه نمایش دانشگاه‌ها، موضوعات و مسائل پیرامون تئاتر دانشگاهی مورد بررسی قرار گرفت.

رئیس کانون تئاتر دانشگاهیان در گفت‌وگویی با اشاره به مطالب مطرح شده در این نشست، گفت: واقعیت این است که حال تئاتر خوب نیست و از آن بدتر وضعیت تئاتر دانشگاهی است. تئاتری که با جذب بی‌حساب و کتاب دانشجو، می‌رود تا همان اندکی را هم که دارد از دست بدهد. کثرت دانشجو، کمبود امکانات، کمبود استادان شاخص، فقدان بهره‌برداری مناسب از سالن‌های دانشگاهی به ویژه تئاتر مولوی به علت استهلاک تجهیزات و نبود موقعیت شغلی برای فارغ‌التحصیلان و دانشجویان تئاتر نوعی سردرگمی و تاثر در میان دانشجویان به وجود آورده که اگر به آن توجهی نشود، جامعه تئاتری باید در آینده تاوان آن را پس بدهد.

"ناصر باباشاهی" اظهار داشت: با توجه به این موارد، مدیرکل هنرهای نمایشی، درصدد است با بهره‌مندی از توان هنرمندان، مسئولان و دست اندرکاران تئاتر دانشگاهی، به ویژه مدیران آموزشی گروه تئاتر و ایجاد ساز و کاری مناسب از مجموعه تئاتر کانون دانشگاهیان شرایطی فراهم آورد که شاید باری را، که تعدادی از مراکز عالی آموزش عالی و مسئولان مربوطه بر زمین گذاشته‌اند، بردارد.

وی افزود: در این زمینه برنامه‌ریزی‌هایی صورت گرفته و به این منظور ساز و کارهایی برای حوزه‌های برنامه‌ریزی و نظارت، آموزش، پژوهش و نیز اجرا، پیش بینی شده و برای هر کدام از آن‌ها ماموریت‌ها و کارویژه‌هایی تعریف شده است.

باباشاهی با تاکید بر نگاه حمایتی در این زمینه‌ها، ادامه داد: این ماموریت‌ها، که به طور کلی شکل حمایتی دارند، نه تنها به بالا رفتن توان دانشجویان منتهی می‌شوند، بلکه زمینه لازم را برای شناسایی، جذب و به کارگیری دانشجویان مستعد و نخبه فراهم می کنند.

وی تصریح کرد: بدین ترتیب پایان‌نامه‌های برتر دانشگاهی می‌توانند از حمایت اداره کل هنرهای نمایشی برخوردار شوند. همچنین شرایط برای اجراهای برتر کارهای دانشجویی در تهران و شهرستان ها فراهم ­شود و تئاترهای برجسته دانشجویان شهرستانی در سالن‌هایی که در تهران پیش‌بینی می‌شوند، به اجرا در ­آیند. در این ارتباط امید است با برگزاری مسابقات نمایشنامه‌نویسی و مقاله­‌نویسی، خون تازه‌ای در رگ­‌های تئاتر دانشگاهی جریان یابد و در نهایت جشنواره­‌های تئاتر دانشگاهی مورد آسیب شناسی قرار گیرند.

در این نشست، حسین طاهری، مدیرکل هنرهای نمایشی، با قدردانی از برگزاری چنین جلسه‌ای و استقبال از استمرار آن، اظهار داشت: کانون تئاتر دانشگاهیان حلقه واسطی است که می‌تواند با برنامه ریزی درست و زمان‌مند در جهت بهبود موقعیت و ارتقاء وضعیت تئاتر کشور در حوزه دانشگاهیان عمل کند.

وی افزود: گستردگی تئاتر در حوزه دانشگاهی موقعیت ویژه‌ای را برای دست اندرکاران دانشگاهی فراهم آورده است تا بتوانند از آن به نحو احسن بهره‌برداری نمایند و با تصحیح رویکردها و روندها به صحنه تئاتر کشور مدد برسانند.

طاهری در پایان بر مشارکت مستمر دانشگاهیان، اعم از استادان، دانشجویان و ... از طریق کانون تئاتر دانشگاهیان با بدنه تئاتر کشور تاکید کرد.

گفتنی است، در جلسه­ای، که روز گذشته، شنبه 6 اردیبهشت ماه، با حضور دکتر محمدرضا خاکی مدیر گروه کارگردانی و بازیگری دانشکده هنرهای نمایشی دانشگاه تربیت مدرس، دکتر شهرام زرگر مدیر گروه نمایش دانشکده سینما تئاتر دانشگاه هنر، دکتر بهروز محمودی بختیاری مدیر گروه نمایش دانشگاه هنرهای زیبا، دکتر فرزاد معافی معاون ریاست دانشکده هنر دانشگاه سوره و دکتر کتایون فیض مرندی مدیر گروه نمایش دانشکده هنر و معماری دانشگاه آزاد اسلامی در محل دفتر مدیرکل هنرهای نمایشی برگزار شد، تشکیل جلسات مستمر با بهره‌­گیری از نظرات استادان در خصوص موارد مطرح شده تا رسیدن به نقطه مطلوب، در دستور کار قرار گرفت.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: