ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۲۲۸۰۵
تاریخ انتشار: ۰۸ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۱۱:۲۸

"بشار اسد" نامزد ریاست جمهوری شد

بشار اسد لحظاتی پیش مدارک خود را برای حضور در انتخابات ریاست جمهوری سوریه به دادگاه عالی قانون اساسی این کشور تقدیم کرد.
تدبیر24: بشار اسد لحظاتی پیش مدارک خود را برای حضور در انتخابات ریاست جمهوری سوریه به دادگاه عالی قانون اساسی این کشور تقدیم کرد.

"بشار اسد" روز دوشنبه مدارک خود را برای حضور در انتخابات ریاست جمهوری سوریه به دادگاه عالی قانون اساسی این کشور تقدیم کرد.

بشار اسد (زاده ۱۱ سپتامبر ۱۹۶۵) رئیس جمهور فعلی کشور سوریه و سومین فرزندحافظ اسد است. او در رشته چشم پزشکی در دمشق و لندن تحصیل کرده‌است.

او در سال ۱۹۶۵ در شهر دمشق به دنیا آمد. بشار پس از تمام کردن مدرسه رشته پزشکی در دانشگاه دمشق را انتخاب کرد و در سال ۱۹۸۸ فارغ‌التحصیل شد و در بیمارستان نظامی مشغول به کار شد. وی سپس در سال ۱۹۹۲ برای ادامه تحصیل به انگلستان رفت و در سال ۱۹۹۴ موفق به اخذ مدرک تخصصی چشم پزشکی گردید. او علاوه بر زبان عربی، به زبان‌های انگلیسی، فرانسه و اسپانیایی تسلط دارد. همسر بشار اسد، اسماء نام دارد و دارای سه فرزند می‌باشد. بشار اسد پس از به قدرت رسیدن، سعی کرد تا اقتصاد بسته سوسیالیستی سوریه که در زمان پدرش، حافظ اسد ساخته شده بود را به یک اقتصاد باز و غیر سوسیالیستی تغییر دهد.

گفتنی است تاکنون "سوسن حداد ، ماهر حجار ، حسان النوری ، سمیر معلا ، فراس یاسین و یوسف سلامه " برای حضور در انتخابات ریاست جمهوری سوریه نامزدی خود را اعلام کردند.

لازم به ذکر است "محمد جهاد لحام"، رییس پارلمان سوریه هفته گذشته به طور رسمی سوم ژوئن (13خرداد) را زمان برگزاری انتخابات ریاست جمهوری تعیین کرد.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: