ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۲۲۸۱۳
تاریخ انتشار: ۰۸ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۱۲:۲۲

مهدی تاج عازم مالزی شد

برای حضور در نشست کنفدراسیون فوتبال آسیا، رئیس سازمان لیگ حرفه ای فوتبال عازم مالزی شد.
تدبیر24: برای حضور در نشست کنفدراسیون فوتبال آسیا، رئیس سازمان لیگ حرفه ای فوتبال عازم مالزی شد.

به گزارش سایت سازمان لیگ حرفه ای فوتبال، مهدی تاج، رئیس سازمان لیگ حرفه ای فوتبال ایران و محمدرضا کسرایی، مدیر روابط بین الملل سازمان لیگ، تهران را به قصد مالزی جهت شرکت در نشست کنفدرسیون فوتبال آسیا ترک  کردند.
 
این نشست که روز سه شنبه در مقر کنفدراسیون فوتبال آسیا برگزار می شود، در رابطه با معیارهای جدید AFC  در  مورد لیگ قهرمانان آسیا و همچنین تصمیم گیری در رابطه با با سهمیه های هر کشور در لیگ قهرمانان آسیا برای فصل 2016-2015 است.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: