تهديدهاي پيش روي دولت پزشکیان

تهديدهاي پيش روي دولت پزشکیان

جهانبخش خانجانی» جريان اصلاحات كه در تداوم حركت تاريخي ملت ايران در انقلاب مشروطه، انقلاب شكوهمند اسلامي و حماسه بزرگ دوم خرداد همچنان بر مشي اصلاحي و رفرميستي خود تاكيد و اصرار دارد
اتحاد مثلث!

اتحاد مثلث!

فیاض زاهد - محمد مهاجری» وضعيت جديدي كه در سپهر سياست ايران رخ نموده تا حد كم نظيري استثنايي است. براي اثبات و انتقال اين باور تلاش مي‌شود در اين نوشته به برخي ابعاد آن اشاره شود
سه‌شنبه ۱۵ آبان ۱۴۰۳ - 2024 November 05
کد خبر: ۲۲۸۲۷
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۰۸ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۱۴:۵۶
نجفقلی حبیبی استاد دانشگاه و فعال سیاسی اصلاح طلب

راهکار رفع مزاحمت‌ها از دولت

گروه‌هایی از نیروهای تندرو در مسائل مختلف که در اغلب موارد تخصصی هستند و اطلاعاتی هم درباره آن ندارند، وارد می‌شوند و بر اساس تشخیص خوب و بدی که از استدلال آن فقط خودشان سر درمی‌آورند،شروع به . . .
تدبیر24: در روزهای گذشته حجم هجمه‌های برخی رسانه‌ها و افراد به دولت یازدهم افزایش مشهودی یافته است. افرادی که در برابر خطای دولت قبل سکوت پیشه کرده بودند امروز در هجمه به دولت لحظه‌ای تعلل نمی‌کنند. البته هر دولت و هر مجموعه‌ای بی‌نیاز از نقد نیست و با نقد سازنده می‌توان به بهبود اوضاع امیدوار بود اما باید میان «نقد» و «دروغ» تفاوت قائل شد؛ متاسفانه در این مدت مطالب بسیاری به نام نقد در رسانه‌های منتقد دولت منتشر شده به طوری که مقامات دولتی در سخنرانی‌های عمومی خود ناچارند، درباره این دروغ‌ها پاسخگو باشند و تحت فشار پاسخ به مطالبی قرار دارند که ساخته ذهن مخالفان سیاسی آنهاست. دلیل آن هم مشخص است؛ نهادهای متولی فرهنگ عمومی در کشور یکپارچه نیستند که این مساله، ارتباطی با این دولت یا دولت قبل ندارد و در طول زمان به این شکل درآمده است.

گروه‌هایی از نیروهای تندرو در مسائل مختلف که در اغلب موارد تخصصی هستند و اطلاعاتی هم درباره آن ندارند، وارد می‌شوند و بر اساس تشخیص خوب و بدی که از استدلال آن فقط خودشان سر درمی‌آورند، شروع به نسخه‌پیچی برای جامعه می‌کنند. این افراد در قسمت‌های مختلف حلقه‌ها و حوزه‌های کوچک و بزرگ نقش و حضور دارند و با در دست داشتن تریبون‌های متعدد، برخی پشتوانه‌های مالی و برخی دسترسی‌ها به منابع دولتی به ترویج افکار خود می‌پردازند.

در این شرایط واقعا ابزاری که دولت در اختیار دارد، به قدری گسترده نیست که بتواند با این رفتارها و حرکت‌ها مقابله کند. تنها راه مقابله با این افراد تندرو یک تصمیم در جمع بزرگان نظام و همکاری همه ارکان است. رئیس جمهور باید با رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام، روسای قوای مقننه و قضائیه جلسه برگزار کند و برای مقابله با این تفکر با دو قوه دیگر منسجم شود. ساختار دولتی در ایران به شکلی است که بعضی نهادها مستقیما وابسته به دولت هستند اما بسیاری نهادها زیر نظر دولت فعالیت نمی‌کنند و دولت تاثیری روی این نهادها ندارد.

دولت اگر می‌خواهد از مزاحمت‌های نیروهای تندرو خود را خلاص کند باید دست یاری به سوی ارکان موثر و مجلس ببرد و با کمک همه بزرگان با این مشکل مقابله کند چرا که به تنهایی کاری از پیش نخواهد برد. گرچه واضح است تفکر اصلاح‌طلبی با این شیوه مخالف است و اصلاح‌طلبان معتقدند که نباید آزادی‌های سیاسی و اجتماعی را محدود کرد اما برای مقابله با افرادی که برای حذف رقیب هر ابزاری را مباح می‌شمارند، دولت باید تمرکز بیشتری داشته باشد.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
بهزاد
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۱:۱۸ - ۱۳۹۳/۰۲/۱۰
0
1
شوربختانه هنگامی که نیروهای خود سر ....را با ابزار خشونت سرکوب می کرد؛ بعضی از مسئولین نظام قند در دلشان آب می شد. ولی دیدیم که آن آقایان هم از عنایات تمامیت خواهان در امان نماندند! همه می دانیم که کنترل این جماعت از سوی ... خارج می باشد.
نظر شما: