ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۲۲۸۳۳
تاریخ انتشار: ۰۸ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۱۵:۲۸

تسهیلات مترو برای نمایشگاه کتاب

مدیرعامل شرکت بهره برداری مترو تهران و حومه از آمادگی کامل این شرکت برای ارائه خدمات و جابه‌جایی مناسب مسافران در زمان برگزاری بیست و هفتمین دوره نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران خبر داد.
تدبیر24: محسن نایبی با اشاره به بر پایی نمایشگاه کتاب از تاریخ 11 تا 21 اردیبهشت در مصلی تهران اعلام کرد: قرار گرفتن دو ایستگاه مصلی و شهید بهشتی در خط یک مترو تهران در ضلع شمال و جنوب مصلی تهران سبب شده تا بهترین راه برای دسترسی به نمایشگاه کتاب استفاده از مترو باشد؛ از این رو شرکت بهره‌برداری مترو تهران برای خدمات‌رسانی هر چه بهتر و بیش‌تر اقداماتی را برای تسهیل تردد مسافران به مقصد نمایشگاه کتاب از طریق شبکه ریلی شهری و به خصوص خط یک اندیشیده است.

وی گفت: علاوه بر برنامه حرکتی منظم قطارها در خطوط مترو؛ این شرکت آمادگی دارد تا در زمان ازدحام مسافران در ایستگاه‌های مصلی و شهید بهشتی حرکت‌های فوق‌العاده را برای تردد سریع‌تر اعزام کند.

نایبی همچنین با اشاره به این‌که در برنامه عادی ایام آخر هفته فاصله گذر قطارها در خط یک حدود 7 تا 10 دقیقه است، افزود: فاصله گذر قطارها در ایام آخر هفته طی برگزاری نمایشگاه کاهش یافته و ‌پنجشنبه با افزایش تعداد حرکت قطارها فاصله گذر 5 دقیقه تا ساعت نه شب حفظ خواهد شد و در روز جمعه هم از ساعت 9 صبح تا 9 شب هر 5 دقیقه یک قطار اعزام خواهد شد.

مدیرعامل شرکت بهره‌برداری مترو تهران و حومه با اشاره به این‌که نیمه جنوبی خط سه هم امسال میزبان مسافران نمایشگاه کتاب است و از ساعت  9 صبح تا 3 بعدازظهر به شهروندان خدمات‌رسانی می‌کند، افزود: این خط به خصوص برای بازدیدکنندگان نمایشگاه که از سایر شهر‌ها با قطار به تهران سفر می‌کنند می‌تواند بهترین روش برای رسیدن به نمایشگاه کتاب باشد. مسافران هوایی هم می‌توانند با استفاده از خط چهار مترو و تغییر مسیر در ایستگاه دروازه دولت به نمایشگاه کتاب منتقل شوند.

وی تصریح کرد:  با توجه به یکسان بودن فاصله مکانی دو ایستگاه شهید بهشتی و مصلی به محل برگزاری نمایشگاه، بازدید کنندگان می‌توانند از هر 2 ایستگاه برای سوار و پیاده شدن استفاده کنند.

وی در پایان خاطر نشان کرد: برای ایمنی بیشتر و جلوگیری از وقوع هر حادثه مقرر شده تا دو دستگاه آمبولانس در ورودی‌های ایستگاه‌های مصلی و شهید بهشتی استقرار یابند و تیم فوریت‌های پزشکی نیز در این ایستگاه‌ها مستقر خواهد بود.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: