ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
سه‌شنبه ۳۱ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 22
کد خبر: ۲۲۸۴۹
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۰۹ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۱۰:۰۳
سهيل دستمالچيان

پپ گواردیولا از نگاهی دیگر

پپ 43 ساله الگوی بسیار مناسبی برای مربیان وطنی می باشد چون وی ثابت کرده تلاش مداوم با داشتن شناخت کافی ابتدا از خود و بعد از محیط پیرامون مطمئنا به نتیجه مثبت خواهد رسید.
تدبیر24: فصل پیش هنگامی که مردان شهر مونیخ با یوپ هانکس سه گانه را فتح کردند کمتر کسی فکر می کرد که پیرمرد موفق جای خود را به پپ جوان بدهد. اکثر کارشناسان دلیلی برای این جا به جایی نمی دیدند اما مدیران ارشد بایرن با پیش بینی و آینده نگری پپ را با مبلغی گزاف به مونیخ آورده و تحت حمایت کامل خود قرار دادند. اما به راستی چه محرکی باعث شد که سران بایرن مربی موفق خود را کنار گذاشته و مربی سابق بارسلونا را از کشوری دیگر به آلمان بیاورند.

همانطور که می دانیم کمتر مربی غیر ژرمنی در خاک آلمان موفق بوده و عنان کار تیم های آلمانی در اختیار سرمربی های بومی می باشد. نمونه موفق آن یورگن کلوپ مربی موفق دورتمند است پس آمدن گواردیولا به مونیخ یک ریسک بسیار بزرگ است مربی که بعد از بارسلونا و کسب نتایج خارق العاده هیچ تیمی را برای سرمربیگری قبول نکرد.

سبک کار پپ با تمام مربیان حال حاضر دنیا متفاوت بوده و تنها کسی که می توان شبیه او نام برد سر آلکس فرگوسن اسکاتلندی است زیرا این دو قبل از اینکه یک مربی باشند یک روان شناس کاملا حرفه ای هستند.

پپ زمان زیادی را برای یادگیری و شناخت فضای اطراف صرف می کند. به عنوان مثال وی برای اولین حضور در بایرن مونیخ روزی 4 الی 5 ساعت را به فراگیری زبان آلمانی می پرداخت. وی با حفظ دیسیپلین مربیگری ارتباط بسیار صمیمی با شاگردانش برقرار می کند شاید راز این ارتباط فاصله کم سنی با بازیکنان است. وی مبتکر و خالق سیستم تیکی تاکا در بارسلونا است و این سیستم را در اولین فصل حضور خود در مونیخ به شاگردان جدیدش دیکته کرده و نتایجی فراتر از هانکس موفق در زمان مشابه سال گذشته کسب کرده. وی از اعتماد به نفس بالایی برخوردار است و در مصاحبه های مطبوعاتی به هیچ کس توهینی نکرده و در زمان شکست با چهره ای آرام به سوالات چالشی خبرنگاران پاسخ می دهد و همچنین بحران های درون تیمش را با حرفه ای گری مدیریت می کند.

پپ 43 ساله الگوی بسیار مناسبی برای مربیان وطنی می باشد چون وی ثابت کرده تلاش مداوم با داشتن شناخت کافی ابتدا از خود و بعد از محیط پیرامون مطمئنا به نتیجه مثبت خواهد رسید.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
مهسا وفایی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۵۸ - ۱۳۹۳/۰۹/۱۱
0
0
بسیار عالی
منم موافقم که پپ گواردیولا یکی از مربیان پرتلاش و موفق حال حاضر دنیاست.
دوران مربیگریش در بارسا رو خیلی دوس داشتم
نظر شما: