آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

شینا انصاری - روز جهانی و هفته ملی کودک فرصتی است برای پرداختن به دغدغه‌ها، مشکلات، بحران‌ها، علاقه‌مندی‌ها و حقوق کودکان، این جوانه‌های زندگی و امیدهای آینده. کودکان در نقاط زیادی از دنیا در حالی اولین قربانی سیاست، فقر، خشونت و جنگ هستند
جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

محمدمهدی محمدی-رقابت‌پذیری در سال ۲۰۲۵ تنها یک رتبه‌بندی نیست، بلکه نمایی است از آنچه جهان به سمتش می‌رود: ثبات، شفافیت، و هوشمندی سیاست. کشورمان اگر بخواهد سهمی در آینده اقتصادی جهان داشته باشد، باید نه‌تنها در زمره بازیگران مهم این تغییر جهانی و همکار در سازمان های جدید بین اللملی قرار بگیرد، بلکه باید طراح مسیر خود با پایبندی به موازین و استراتژی های خود باشد. مسیری که از درون طراحی، اصلاح و اجرا می‌شود، نه از بیرون تحمیل.
چهارشنبه ۱۴ آبان ۱۴۰۴ - 2025 November 05
کد خبر: ۲۲۸۹۱
تاریخ انتشار: ۰۹ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۱۴:۱۲

اکران دومین فیلم درباره حسن روحانی!

پس از " من روحانی هستم " منتقدان حسن روحانی دومین فیلم درباره حسن روحانی را اکران می کنند.

تدبیر24:  این مستند که با همکاری تلویزیون اینترنتی روشنگری تولید شده است اساتید و کارشناسان سیاسی در مورد 100 روز دیپلماسی دولت یازدهم نظر داده اند. سعید زیبا کلام، رجبی دوانی، قدیری ابیانه، باقری لنکرانی، محمود نبویان، ناصر نوبری، مصطفی کواکبیان، کریمی قدوسی از جمله میهمانانی هستند که در این مستند حضور دارند.

سجاد هاشمی نویسندگی، کارگردانی و تدوین این مستند را انجام داده است و سید هادی حسینی فیلمبرداری و طراحی و جلوه های ویژه این کار را علی آهور برعهده داشته اند.

اولین اکران عمومی مستند تحلیلی «تلفن دیپلماسی» مورخ سه شنبه مصادف با 16 اردیبهشت ماه 93 در تالار شیخ مفید دانشگاه قم صورت می گیرد و حضور برای عموم آزاد است.


بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: