ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
چهارشنبه ۰۱ مرداد ۱۴۰۴ - 2025 July 23
کد خبر: ۲۲۹۱۰
تاریخ انتشار: ۰۹ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۱۶:۰۸

آینده ایران بزرگترین نگرانی اسرائیل

سفیر رژیم صهیونیستی در آمریکا طی سخنانی در "اتحادیه مبارزه با افتراء" که یک سازمان لابی‌گر حامی اسرائیل است اعلام کرد هم اکنون "مهمترین مسأله پیش روی اسرائیل" برنامه هسته‌ای ایران است نه فلسطینی‌ها.

تدبیر24:  ران درمر، سفیر رژیم صهیونیستی، در نشست سالیانه اتحایه ضدافتراء گفت: "مهمترین چالش پیش روی اسرائیل تلاش ایران برای دستیابی به تسلیحات هسته‌ای است. خط‌مشی ما کاملا ساده است: ایران باید تنها یک برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز داشته باشد نه چیز بیشتر."

درمر گفت که ایران علاقه‌مند به پیگیری یک برنامه هسته‌ای با اهداف صلح آمیز نیست - و نیازی نیز برای این کار ندارد. او گفت: "حقیقت این است که می‌دانیم ایران نیازی به برنامه صلح‌آمیز هسته‌ای ندارد. ایران در نفت و گاز طبیعی فرو رفته است ... اگر ایران از رفتارش به عنوان یک رژیم تروریستی سرکش دست برمی‌داشت می‌توانستند از منابع طبیعی خود به هر نحو که می‌خواهد بهره‌مند شوند."

او در ادامه با تکرار سخنان رؤسای خود گفت: "دولتی که به دنبال یک برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز است نیازی به غنی‌سازی اورانیوم، ساختن تأسیسات زیرزمینی و یا رآکتورهای آب سنگین، یعنی تمام چیزهایی که ایران انجام داده و قصد دارد در توافق نهایی حفظ کند، ندارد.

درمر گفت شد که از نظر منطقی توسعه تکنولوژی موشک‌های بالستیک بین قاره‌ای تنها برای حمل کلاهک‌های هسته‌ای کار برد دارد.

درمر در ادامه می‌گوید: "اسرائیل درباره مذاکرات کنونی با ایران بسیار نگران است زیرا تمام نشانه‌ها حاکی از این هستند که گروه 1+5 توافقی را خواهد پذیرفت که در آن توانمندی تسلیحات هسته‌ای ایران دست نخورده باقی خواهد ماند."

او گفت که در این توافق ایران تأسیسات آب سنگین و برنامه موشک‌های بالستیک، و نیز سانتریفیوژهای غنی سازی اورانیوم و اورانیوم غنی‌شده را حفظ خواهد کرد.

درمر گفت: "جامعه بین‌المللی نباید به ایران اجازه دهد که زیرساخت‌های هسته‌ای خود را حفظ کند. تنها توافق هسته‌ای قابل پذیرش معاهده‌ای است که توانمندی ایران برای تولید تسلیحات هسته‌ای را به صورت کامل از بین ببرد."

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: