آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

شینا انصاری - روز جهانی و هفته ملی کودک فرصتی است برای پرداختن به دغدغه‌ها، مشکلات، بحران‌ها، علاقه‌مندی‌ها و حقوق کودکان، این جوانه‌های زندگی و امیدهای آینده. کودکان در نقاط زیادی از دنیا در حالی اولین قربانی سیاست، فقر، خشونت و جنگ هستند
جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

محمدمهدی محمدی-رقابت‌پذیری در سال ۲۰۲۵ تنها یک رتبه‌بندی نیست، بلکه نمایی است از آنچه جهان به سمتش می‌رود: ثبات، شفافیت، و هوشمندی سیاست. کشورمان اگر بخواهد سهمی در آینده اقتصادی جهان داشته باشد، باید نه‌تنها در زمره بازیگران مهم این تغییر جهانی و همکار در سازمان های جدید بین اللملی قرار بگیرد، بلکه باید طراح مسیر خود با پایبندی به موازین و استراتژی های خود باشد. مسیری که از درون طراحی، اصلاح و اجرا می‌شود، نه از بیرون تحمیل.
چهارشنبه ۲۳ مهر ۱۴۰۴ - 2025 October 15
کد خبر: ۲۲۹۵۳
تاریخ انتشار: ۱۰ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۱۰:۴۴

سیاست‌های جدید دارویی اعلام شد

وزیر بهداشت برنامه‌های جدید دارویی را با توجه به اجرای فاز دوم هدفمندی اعلام کرد و گفت: بیش از ۱۰۰ قلم دارو به لیست بیمه اضافه خواهد شد و بیماران بستری برای دریافت دارو ۱۰ درصد هزینه و اگر از داروخانه خریداری کنند، ۳۰ درصد هزینه را باید بپردازند.
تدبیر24: حسن قاضی‌زاده هاشمی  در رابطه با پیش‌بینی وضعیت دارو با توجه به اجرای فاز دوم هدفمندی، گفت: در زمینه تولید دارو قدم‌های خوبی خواهیم برداشت و طبق گزارشات رسیده و سیاستگذاری‌هایی که سال گذشته انجام دادیم وابستگی به داروهای وارداتی را در بحث مواد اولیه و اقلام دارویی تا 25 درصد کاهش خواهیم داد.
تثبیت قیمت دارو در سال جاری

وی ادامه داد: قیمت داروها در این رابطه تغییر نخواهند کرد. البته قبول دارم که تثبیت قیمت دارو برای تولید‌کنندگان سخت است اما عملی خواهد شد و دلیل آن این است که جلوی واردات بخشی از تولیدات خارجی را که مشابه داخلی دارند خواهیم گرفت.

قاضی‌زاده هاشمی تصریح کرد: جلوی اقلام وارداتی گرفته می‌شود که نوع ایرانی آن کیفیتی تضمین شده دارد و نسبت به آن مطمئن هستیم.

کاهش قیمت دارو فقط تا 10 درصد

تا وی ادامه داد: قیمت داروها باید کاهش یابد. این کاهش جدی نیست و حدود 10 درصد است البته همین مقدار نیز قابل توجه است اما به ما حق بدهید که با احتیاط رفتار کنیم و چیزی نگوییم که خلافش ثابت شود.

وزیر بهداشت تصریح کرد: بیماران در دریافت دارو اگر در بیمارستان بستری باشند 10 درصد هزینه را می‌دهند و اگر از داروخانه خریداری کنند 30 درصد هزینه را باید بپردازند.

وی گفت: آنچه که قرار است تغییر کند در بسته حمایتی بیمه‌هاست و بخشی از داروهایی که در لیست بیمه‌ها نبوده را نیز اعلام خواهیم کرد.

هاشمی گفت: همچنین یکی دیگر از برنامه‌های این وزارتخانه در بخش دارو این است که در طول سال هر دو ماه یکبار بخشی از اقلام دارویی را نه تنها اجازه ندهیم افزایش قیمت پیدا کند بلکه کاهش قیمت هم داشته باشیم.

وی گفت: بیش از 100 قلم دارو به لیست بیمه اضافه خواهد شد و قیمت داروهای خارجی نیز تا 10 درصد کاهش پیدا خواهد کرد.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: