ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
چهارشنبه ۰۱ مرداد ۱۴۰۴ - 2025 July 23
کد خبر: ۲۳۰۵۶
تاریخ انتشار: ۱۱ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۰۹:۰۸

چین مخالف تحریم موشکی ایران

سخنگوی وزارت خارجه چین اعلام کرد پکن قاطعانه با اعمال تحریم های آمریکا علیه برنامه دفاعی و موشکی ایران مخالف است .
تدبیر24:  رویترز به نقل از "کیون گنگ" سخنگوی وزارت خارجه چین نوشت : پکن عمیقا با تحریم هایی که دولت آمریکا ایجاد کرده و مانع گسترش روابط دوجانبه میان ایران و چین شده ،‌مخالف است . واشنگتن اخیرا اتهاماتی علیه یک تاجر چینی مبنی بر تلاش وی برای فروش قطعات موشکی به ایران وارد کرده است . 
دولت آمریکا به منظور حفظ و ادامه فشار خود بر نظام ایران و برنامه هسته ای این کشور اعلام کرد مبلغی بالغ بر 5 میلیون دلار برای جمع آوری اطلاعات به منظور بازداشت "لی فنگ وی" تاجر چینی مرتبط با ایران صرف کرده است . 

دادستانی فدرال آمریکا دارایی 6.9 میلیون دلاری "لی" را بلوکه کرده است . 

سخنگوی وزارت خارجه چین همچنین تاکید کرد : چین بطور قاطعانه مخالف اعمال تحریم ها و فشارهای داخلی بر شرکت ها و اشخاص چینی است . معتقدیم آنچه ایالات متحده انجام میدهد کمکی به حل مسئله برنامه هسته ای ایران نمی کند و تنها به روابط دوجانبه میان کشورها آسیب وارد می کند . 

گنگ در ادامه سخنان خود در کنفرانس خبری با خبرنگاران داخلی اظهار داشت : قوانین منع گسترش سلاح های اتمی بطور جدی در دولت چین رعایت می شود و هرگونه تخطی از این قانون با اشد مجازات همراه خواهد بود . 

وی افزود : با کاخ سفید در حال مذاکره و گفتگو هستیم تا اشتباهات خود را در اعمال تحریم علیه اشخاص و شرکت های چینی متوقف سازد و به مسیر صحیح همکاری در اجرای قانون منع گسترش تسلیحات هسته ای بازگردد . 

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: