ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۲۳۰۷۵
تاریخ انتشار: ۱۱ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۱۲:۲۶

آلمان روسیه را تهدید کرد

صدر اعظم آلمان در دیدار با نخست وزیر ژاپن که به آلمان سفر کرده است با تاکید بر اینکه برلین و شرکای آن بر راهکار گفتگو با مسکو برای حل اختلافات بر سر اوکراین تاکید دارند در عین حال مسکو را تهدید به تشدید تحریم ها کرد.
تدبیر24:  "آنگلا مرکل" صدر اعظم آلمان روسیه را تهدید به تشدید تحریم ها به دلیل بحران اوکراین کرد.

وی در یک دیدار با "شینزو آبه" نخست وزیر ژاپن که به آلمان سفر کرده است بر این مسئله تاکید فراوانی کرد که انتخاب یک رئیس جمهوری جدید در اوکراین بر اساس تصمیمات اتخاذ شده بتواند در بیست و پنجم ماه می برگزار شود.

وی افزود: مردم اوکراین و نه هیچ کس دیگر باید در یک انتخابات آزاد و منصفانه بتوانند درباره آینده کشورشان تصمیم گیری کنند.

مرکل همچنین تاکید کرد که آلمان و شرکای آن در اختلافات بر سر اوکراین روی کانال ها و راهکار گفتگو با روسیه تاکید دارند. همزمان البته این آمادگی وجود دارد که تحریم های اقتصادی علیه مسکو در پیش گرفته شود. اگر همه این راهکارها مثمر ثمر نبود ما نباید از این مسئله باکی داشته باشیم که تحریم های دیگری ضروری است.

"آبه" نیز در این دیدار تصریح کرد که این مهم است که همه شرکت کنندگان در این راستا کار کنند که شرایط در اوکراین را آرام کنند. مرکل درباره تحریم های تا به حال تصویب شده علیه برخی مقامات روسی در جریان بحران اوکراین هم گفت، که ما هیچ دلیلی نداریم که این تحریم های تصویب شده را زیر سوال قرار دهیم.

صدر اعظم آلمان همزمان خواستار آزادی هر چه سریع تر ناظران نظامی اروپایی شد که در شرق این کشور توسط گروه های جدایی طلب به گروگان گرفته شده اند و تاکید کرد که آلمان از طریق همه کانال های دیپلماسی همچنین در گفتگو با کرملین برای دست یافتن به راه حلی در این باره تلاش می کند. آزادی این ناظران یک علامت کاملا مهم در راستای تنش زدایی از شرایط اوکراین است. اما باید علامت های دیگری هم به دنبال آن بیاید.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: