آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

شینا انصاری - روز جهانی و هفته ملی کودک فرصتی است برای پرداختن به دغدغه‌ها، مشکلات، بحران‌ها، علاقه‌مندی‌ها و حقوق کودکان، این جوانه‌های زندگی و امیدهای آینده. کودکان در نقاط زیادی از دنیا در حالی اولین قربانی سیاست، فقر، خشونت و جنگ هستند
جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

محمدمهدی محمدی-رقابت‌پذیری در سال ۲۰۲۵ تنها یک رتبه‌بندی نیست، بلکه نمایی است از آنچه جهان به سمتش می‌رود: ثبات، شفافیت، و هوشمندی سیاست. کشورمان اگر بخواهد سهمی در آینده اقتصادی جهان داشته باشد، باید نه‌تنها در زمره بازیگران مهم این تغییر جهانی و همکار در سازمان های جدید بین اللملی قرار بگیرد، بلکه باید طراح مسیر خود با پایبندی به موازین و استراتژی های خود باشد. مسیری که از درون طراحی، اصلاح و اجرا می‌شود، نه از بیرون تحمیل.
چهارشنبه ۱۴ آبان ۱۴۰۴ - 2025 November 05
کد خبر: ۲۳۰۸
تاریخ انتشار: ۳۰ مرداد ۱۳۹۲ - ۱۶:۱۷

«قاضی سراج» رییس سازمان بازرسی کل کشور می‌شود

پس از رفتن پورمحمدی از سازمان بازرسی کل کشور گفته می‌شود که ناصر سراج عهده‌دار ریاست سازمان بازرسی کل کشور می‌شود.

تدبیر24: قاضی ناصر سراج که عمده شهرتش در چند سال اخیر ناشی از رسیدگی به پرونده فساد 3  هزار میلیاردی و تخلفات گروه امیر منصور آریا است، به عنوان جدی‌ترین گزینه تصدی  ریاست سازمان بازرسی کل کشور مطرح است.

 ناصر سراج از بهمن ماه 1390 با  ابلاغ رییس قوه قضاییه رسیدگی به پرونده فساد بزرگ مالی را آغاز کرد و عموم مردم  نیز از آنجا با این قاضی کهنه‌کار دستگاه قضایی آشنا شدند.

ناصر سراج حدود 10 سال پیش سرپرستی دادسرای جنایی تهران را به عهده داشت و  سرپرستی دادگاه‌های کیفری استان تهران نیز از مسئولیت‌های پیشین قاضی سراج است.

او چندی پیش به سمت معاون امنیت دادستان کل کشور منصوب شد و در حال حاضر نماینده  رییس قوه قضاییه در هیات نظارت بر مطبوعات است.

پس از ارسال پرونده مهدی هاشمی به دادگاه انقلاب، قاضی سراج بار دیگر با ابلاغ  آملی لاریجانی مسئول رسیدگی به یک پرونده جنجالی شد.

حال پس از رفتن پورمحمدی از سازمان بازرسی کل کشور گفته می‌شود که ناصر سراج  عهده‌دار ریاست سازمان بازرسی کل کشور می‌شود.

 

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: