آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

شینا انصاری - روز جهانی و هفته ملی کودک فرصتی است برای پرداختن به دغدغه‌ها، مشکلات، بحران‌ها، علاقه‌مندی‌ها و حقوق کودکان، این جوانه‌های زندگی و امیدهای آینده. کودکان در نقاط زیادی از دنیا در حالی اولین قربانی سیاست، فقر، خشونت و جنگ هستند
جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

محمدمهدی محمدی-رقابت‌پذیری در سال ۲۰۲۵ تنها یک رتبه‌بندی نیست، بلکه نمایی است از آنچه جهان به سمتش می‌رود: ثبات، شفافیت، و هوشمندی سیاست. کشورمان اگر بخواهد سهمی در آینده اقتصادی جهان داشته باشد، باید نه‌تنها در زمره بازیگران مهم این تغییر جهانی و همکار در سازمان های جدید بین اللملی قرار بگیرد، بلکه باید طراح مسیر خود با پایبندی به موازین و استراتژی های خود باشد. مسیری که از درون طراحی، اصلاح و اجرا می‌شود، نه از بیرون تحمیل.
چهارشنبه ۱۴ آبان ۱۴۰۴ - 2025 November 05
کد خبر: ۲۳۱۶۰
تاریخ انتشار: ۱۱ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۱۴:۴۱

اطلاعیه بانک مرکزی درباره نرخ سود

بانک مرکزی در اطلاعیه ای اعلام کرد: بر اساس توافق جدید بانک ها درباره نرخ سود سپرده های بانکی، نرخ های جدید از شنبه 13 اردیبهشت ماه در کلیه شعب بانک ها و موسسات اعتباری به اجرا در خواهد آمد.
تدبیر24: بانک مرکزی در اطلاعیه ای درباره تصمیمات جدید بانک ها درباره نرخ سود اعلام کرد: بدینوسیله به آگاهی هموطنان عزیز می رساند پیرو تفاهم و تصمیم متخذه در مورد ساماندهی نرخ سود سپرده های بانکی از روز شنبه مورخ 93.02.13 نرخ های جدید سود سپرده ها در کلیه شعب بانک ها و موسسات اعتباری به طور هماهنگ به مورد اجرا گذاشته می شود.

کلیه بانک ها و موسسات اعتباری مکلفند قبل از ارائه هرگونه محصول یا ابزار جدید که به منظور جذب سپرده معرفی می شود، مراتب را با توضیح مشخصات کامل آن قبلا به تایید این بانک برسانند.

همانطور که پیش تر اعلام شده است، موسساتی که خارج از نظارت بانک مرکزی به صورت آشکار یا پنهان نسبت به اعلام نرخ هایی بالاتر از نرخ های سود اعلام شده اقدام کنند، مخاطرات پیش بینی نشده ای را متوجه سپرده گذاران خواهند کرد.

لذا از هموطنان ارجمند درخواست می شود ضمن حفظ هوشمندی،‌ فریب این قبیل تبلیغات را نخورده و منابع مالی خود را با مخاطره مواجه نکنند. بدیهی است بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران در صورت مشاهده هرگونه اقدام خلاف تصمیمات متخذه و یا هرگونه فعالیت غیرمجاز با متخلفین طبق مقررات برخورد قانونی لازم را معمول خواهد داشت.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: