ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۲۳۲۲۲
تاریخ انتشار: ۱۳ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۱۳:۱۷

ADSL مخابرات ۲۰ درصد ارزان شد

همچنین برای مشتریان فعلی ADSL مخابرات نیز، براساس نوع قرارداد و اشتراک این تخفیف لحاظ شده است؛ به این صورت که برای اشتراک‌های حجمی مابه‌التفاوت این تخفیف روی حجم اضافه اعمال می‌شود که تاثیر این اقدام در زمان اتمام قرارداد برای مشترک ملموس خواهد بود.
تدبیر24: معاون شرکت مخابرات گفت: این شرکت مصوبه کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات برای کاهش ۲۰ درصدی قیمت ADSL را اعمال کرده است. این تخفیف برای اشتراک‌های حجمی روی حجم اضافه اعمال می‌شود.

علی سپهری راد در پاسخ به این سوال که گفته می‌شود شرکت مخابرات ایران تخفیف‌ 20 درصدی قیمت ADSL را برای کاربرانش لحاظ نکرده است، اظهار داشت: در گذشته برخی تعرفه‌های ADSL مخابرات زیر تعرفه مصوب بود؛ هم اکنون نیز طبق مصوبه کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات پس از کاهش 20 درصدی قیمت ADSL، قیمت‌ها باید مطابق لیست تعرفه‌ای جدیدی تنظیم شود.

معاونت حقوقی و تنظیم مقررات شرکت مخابرات ایران ادامه داد: براین اساس هم‌اکنون قیمت‌ برای مشتریان جدید طبق لیست تعرفه‌ای جدید تعیین شده است.

وی افزود: همچنین برای مشتریان فعلی ADSL مخابرات نیز، براساس نوع قرارداد و اشتراک این تخفیف لحاظ شده است؛ به این صورت که برای اشتراک‌های حجمی مابه‌التفاوت این تخفیف روی حجم اضافه اعمال می‌شود که تاثیر این اقدام در زمان اتمام قرارداد برای مشترک ملموس خواهد بود.

سپهری راد تاکید کرد: به این ترتیب قیمت‌های فعلی ADSL مخابرات منطبق با 20 درصد کاهش نرخ کمیسیون تنظیم مقررات است.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: