آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

شینا انصاری - روز جهانی و هفته ملی کودک فرصتی است برای پرداختن به دغدغه‌ها، مشکلات، بحران‌ها، علاقه‌مندی‌ها و حقوق کودکان، این جوانه‌های زندگی و امیدهای آینده. کودکان در نقاط زیادی از دنیا در حالی اولین قربانی سیاست، فقر، خشونت و جنگ هستند
جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

محمدمهدی محمدی-رقابت‌پذیری در سال ۲۰۲۵ تنها یک رتبه‌بندی نیست، بلکه نمایی است از آنچه جهان به سمتش می‌رود: ثبات، شفافیت، و هوشمندی سیاست. کشورمان اگر بخواهد سهمی در آینده اقتصادی جهان داشته باشد، باید نه‌تنها در زمره بازیگران مهم این تغییر جهانی و همکار در سازمان های جدید بین اللملی قرار بگیرد، بلکه باید طراح مسیر خود با پایبندی به موازین و استراتژی های خود باشد. مسیری که از درون طراحی، اصلاح و اجرا می‌شود، نه از بیرون تحمیل.
چهارشنبه ۱۴ آبان ۱۴۰۴ - 2025 November 05
کد خبر: ۲۳۲۲۳
تاریخ انتشار: ۱۳ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۱۳:۱۹

واکسن فاسد ۴۰۰راس دام را تلف کرد!

وی گفت: به ناچار دام‌های تلف شده را به دانشکده دامپزشکی تهران انتقال دادم و آنها بعد از بررسی اعلام کردند که علت تلف شدن دام‌ها تزریق واکسن آنتوریوم فاسد است.
تدبیر24: یک دامدار نمونه کشوری ادعا کرد با تزریق واکسن فاسد از سوی دامپزشکی منطقه زرندیه، ۴۰۰ دام در این منطقه تلف شدند.

فریدون فریدونی اظهار داشت: برای جلوگیری از پرخوری دام‌ها در اوایل بهار، معمولا واکسن آنتروتوکسمی تزریق می‌‌کنند که این تزریق واکسن توسط بخش دامپزشکی منطقه زرندیه استان مرکزی انجام شد.

این دامدار نمونه که دام‌پروری 5 هزار رأسی دارد، گفت: این تزریق واکسن سه مرحله برای دام‌ها انجام شد و در هر مرحله تعدادی از دام‌ها تلف ‌شدند.

وی گفت: به ناچار دام‌های تلف شده را به دانشکده دامپزشکی تهران انتقال دادم و آنها بعد از بررسی اعلام کردند که علت تلف شدن دام‌ها تزریق واکسن آنتوریوم فاسد است.

فریدونی گفت: این واکسن باید در دمای 5 تا 7 درجه سانتی‌گراد باید نگهداری شود، اما به دلیل عدم رعایت این شرایط واکسن‌ها فاسد شده بودند.

وی ادامه داد:‌ برای بار چهارم واکسن آنتروتوکسمی را از تهران آوردند و ‌تزریق کردند که بعد از آن دیگر دام‌ها تلف نشدند.

فریدونی گفت:‌ مسئولان دامپزشکی منطقه زرندیه به هیچ‌عنوان قبول نمی‌کنند که تزریق واکسن فاسد باعث تلف شدن دام‌ها شده است.

وی گفت: موضوع تلف شدن 400 گوسفند را به مراجع قضایی اعلام کرده‌ام و منتظر رای دادگاه هستم.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: