ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۲۳۲۵۱
تاریخ انتشار: ۱۳ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۱۷:۲۴

کشورهای ثروتمند عصبانی‌ترند

بر اساس پژوهش جدید، افرادی که در کشورهای ثروتمند زندگی می‌کنند، استرس و عصبانیت بیشتری را نسبت به شهروندان کشورهای فقیر تجربه می‌کنند.
تدبیر24: اشخاصی که در کشورهای ثروتمند زندگی می‌کنند، شاید از زندگی‌شان رضایت بیشتری داشته باشند، اما استرس بیشتری دارند.

لوئیس تای،استادیار روانشناسی دانشگاه پوردیو، در این باره گفت: زندگی در یک کشور ثروتمند سرعت بالاتری دارد و وظایفی وجود دارند که فرد باید انجام دهد و این امر به استرس منجر می‌شود.

در این مطالعه، محققان داده‌های درآمدی متعلق به 840 هزار نفر را در 158 کشور بررسی کردند و شرکت‌کنندگان میزان رضایت خود از زندگی‌ و احساسات مختلفشان مانند نگرانی، غصه و عصبانیت را گزارش کردند.

آن‌ها دریافتند بین اضطراب و انتخاب‌های بیش از اندازه، ارتباط وجود دارد زیرا تلاش برای بهترین انتخاب سریع می‌تواند به افراد استرس وارد کند.

جزئیات این مطالعه در مجله Psychological Science منتشر شد.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: