ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
شنبه ۰۴ مرداد ۱۴۰۴ - 2025 July 26
کد خبر: ۲۳۲۸۳
تاریخ انتشار: ۱۴ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۱۱:۵۰

تهران از سه‌شنبه گرم‌تر می‌شود

یک کارشناس سازمان هواشناسی گفت: تهران از سه‌شنبه گرم‌تر می‌شود.
تدبیر24: فریبا گودرزی، یک کارشناس سازمان هواشناسی در خصوص آخرین وضعیت هوای کشور اظهارداشت: طی دو روز آینده برای استان‌های واقع در نیمه شرقی، مرکز و ارتفاعات شرقی البرز و شرق دریای خزر رگبار باران، رعدو برق، وزش باد و در برخی نقاط تگرگ پیش‌بینی شده است.

وی با بیان این‌که امروز برای برخی نقاط شمال شرق کشور رگبار باران و رعد و برق پیش‌بینی شده است، ادامه داد: ‌بارش باران برای سه‌شنبه محدود به نیمه شرقی کشور خواهد شد.

این کارشناس سازمان هواشناسی بیان کرد: امروز دریای خزر مواج بوده و خیلج فارس و شرق دریای عمان امروز و فردا موا خواهد بود؛ پدیده گرد و غبار امروز برای غرب و جنوب غرب ( ایلام، خوزستان و بوشهر) دور از انتظار نیست و این منطقه را دربر خواهد گرفت.

گودرزی با اشاره به این‌که برای تهران بارندگی نخواهیم داشت، افزود: امروز آسمان تهران صاف تا نیمه ابری پیش‌بینی شده است و حداکثر دما 29 درجه سانتی‌گراد است و فردا تهران یک درجه خنک‌ می‌شود ولی از سه‌شنبه مجدد روند افزایش دما برای تهران پیش‌بینی‌ می‌شود.

وی ادامه داد: گرم‌ترین نقطه کشور امروز اهواز با 39 درجه سانتی‌گراد پیش‌بینی شده است.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: