تهديدهاي پيش روي دولت پزشکیان

تهديدهاي پيش روي دولت پزشکیان

جهانبخش خانجانی» جريان اصلاحات كه در تداوم حركت تاريخي ملت ايران در انقلاب مشروطه، انقلاب شكوهمند اسلامي و حماسه بزرگ دوم خرداد همچنان بر مشي اصلاحي و رفرميستي خود تاكيد و اصرار دارد
اتحاد مثلث!

اتحاد مثلث!

فیاض زاهد - محمد مهاجری» وضعيت جديدي كه در سپهر سياست ايران رخ نموده تا حد كم نظيري استثنايي است. براي اثبات و انتقال اين باور تلاش مي‌شود در اين نوشته به برخي ابعاد آن اشاره شود
دوشنبه ۱۴ آبان ۱۴۰۳ - 2024 November 04
کد خبر: ۲۳۲۹
تاریخ انتشار: ۳۰ مرداد ۱۳۹۲ - ۱۹:۳۷
نجفقلی حبیبی:

ادبیات روحانی مثال‌زدنی است

در چند سال گذشته جز چند حزب فعال مانند مشارکت و مجاهدین انقلاب، بقیه قادر به کار توده وار و تشکیلاتی نبودند و فعالیت آن ها را محدود بود. متاسفانه در ایران احزاب قوی و فعال تحمل نمی شوند و دولت ها به نوعی خودشان را رقیب احزاب می دانند.
نجفقلی حبیبی در خصوص تفاوت نوع گفتمان حسن روحانی و رئیس دولت قبلی گفت: آقای روحانی  در مصاحبه‌ی اخیرشان گفتند که من مرد معجزه‌گر و آسمانی نیستم. ایشان با این بیان موضع خودشان را روشن کردند و در واقع می توان گفت در پاسخ به اظهارات آقای احمدی نژاد برآمدند.

حبیبی در گفتگو با خبرنگار سلام نو گفت: آقای روحانی با بیان اینکه من نه مرد هزاره هستم، نه مرد دهه هستم، نه به عوامل آسمانی و نه به هاله نور متصل می باشم و نه توانایی معجزه دارم،  خیال همه را راحت کردند. چراکه ادبیاتی را به کار بردند که در شان ملت ایران بود. همین بیان تفاوت اصلی گفتمان آقای روحانی که یک گفتمان دانشگاهی و علمی است را با گفتمان آقای احمدی نژاد که یک گفتمان پوپولیستی بود را نشان می دهد. الحمدالله ایشان موضع خودشان را کاملا روشن و خیال مردم و جامعه را راحت کردند.

این فعال باسابقه اصلاح‌طلب گفت: ادبیات رئیس دولت قبلی ادبیات عوامانه ای بود. جامعه ی ایران جامعه ای فهیم و باهوشی است. مردم از اینکه رئیس جمهور کشورشان به این صورت صحبت می کرد خوشحال نبودند اما ادبیات دکتر روحانی ادبیات فاخر و در شان ملت برگزیده و فعالی همچون مردم ایران است. ادبیات کسی که مردم به وی اعتماد کردند و وی را به عنوان رئیس جمهور منتخب برگزیدند یک ادبیات مثال زدنی است.

این تحلیل گر سیاسی در پاسخ به اظهارات رئیس جمهور در خصوص عملکرد صرفا انتخاباتی احزاب کشور، گفت: اینکه احزاب قوی نداریم کاملا حرف درستی است، به این دلیل که نمی گذارند احزاب در کشور فعال شوند. در چند سال گذشته جز چند حزب فعال مانند مشارکت و مجاهدین انقلاب، بقیه قادر به کار توده وار و تشکیلاتی نبودند و فعالیت آن ها را محدود بود. متاسفانه در ایران احزاب قوی و فعال تحمل نمی شوند و دولت ها به نوعی خودشان را رقیب احزاب می دانند.

حبیبی افزود: آقای روحانی قبل از انتخابات چندین بار در نطق های خودش به لزوم تشکیل احزاب قوی و فعال که بتوانند بدنه اجتماعی را تقویت کنند اشاره کرده است. خود من هم و با همکاری دوستان اصلاح طلب امیدوار هستیم که خانه احزاب را که سال هاست بدون انتخابات و بدون فضای کار بوده است را با کمک دولت یازدهم فعال کنیم. دو جریان قوی و سابقه دار در بین احزاب وجود دارد که شامل جریان اصول گرا و اصلاح طلب که در طی تاریخ نام های مختلفی داشته است. اما این دو جریان قوی ترین جریان های سیاسی ایران بوده اند و امیدواریم آقای روحانی بتواند با توجه به قول ها و شعارها و وعده هایی که داده است در درجه اول خانه احزاب را فعال کنند و در درجه دوم به احزاب کمک کنند تا فعال تر از گذشته شوند و بتوانند در غالب این دو جریان فراگیر در توسعه و پیشرفت کشور کمک کنند.

رئیس ستاد تهران کاندیدای اصلاح‌طلبان در انتخابات 88 در ادامه گفت: به نظر بنده اولین کاری که دولت آقای روحانی انجام خواهد داد این است که از طریق وزارت کشور، راه حلی برای فعالیت این دو حزبی که کارشان متوقف شده، فراهم می‌کند. دوما من و تعدادی از فعالین سیاسی ایران در صدد هستیم در آینده نزدیک، خانه احزاب را دوباره فعال کنیم و مجمع عمومی را با همین احزاب موجود در کشور برگزار کنیم. سوما" اینکه در تمام دنیا کمک مالی از سوی دولت به احزاب یک امر شناخته شده و قانونی است حالا چون در ایران احزاب مستقل وجود ندارد، دولت به صورت مستقیم به احزاب کمک مالی می کند که این در زمان آقای خاتمی انجام می شد اما متاسفانه در هشت سال دولت آقای احمدی نژاد در اقدامی غیر قانونی هم مانع از انتخابات خانه احزاب شدند و هم کمک مالی به احزاب را قطع کردند.

نجفقلی حبیبی در پایان گفت: در کشورهایی مانند ایران که احزاب فعال و بزرگی نداریم همین احزاب کوچک به کمک های مالی و کمک های دولتی متصل هستند، در صورت عدم وجود این کمک ها این احزاب تعطیل خواهند شد. از آنجایی که برای احزاب هنوز زود است که دولت تشکیل دهند بنابراین باید این احزاب توسط دولت حمایت شوند تا وابستگی به خارج پیش نیاید. متاسفانه آقای احمدی نژاد با وجود اینکه با کمک بسیاری از احزاب اصولگرا به قدرت رسید اما در تمام مدت فعالیت خود در تقابل با احزاب بود، البته نباید فراموش کرد که پیروزی اخیر رئیس جمهور فعلی هم به مدد همین احزاب کوچک بود.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: