ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۲۳۳۳۷
تاریخ انتشار: ۱۴ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۱۷:۰۰

نگرانی های نجف‌زاده درباره کودکان کار

سفیر طلایی کودکان و سالمندان گفت: سن ورود کودکان خیابانی به خیابان‌ها به میانگین ۱۰ سال رسیده و این بسیار نگران‌کننده است.
تدبیر24: کامران نجف زاده با یادآوری تلاش شبانه روزی 38 مرکز ساماندهی و بازتوانی کودکان خیابانی بهزیستی یادآور شد: باید از ظرفیت‌های اجتماعی و مردمی استفاده بیشتری شود، با این حال تنها در سال گذشته 5 هزار کودک خیابانی ساماندهی شده اند.

سفیر ویژه کودکان افزود: طبق آمارهای ما 90 درصد این کودکان خانواده دارند و برای معیشت خانواده کار می کنند و البته از آنها در بسیاری مواقع به عنوان ابزاری برای شیادی استفاده می شود.

نجف زاده گفت: جمع آوری کودکان کار درحالی که اکثرا دارای خانواده هستند هزینه هایی دارد یکی اینکه باید آنها را در جایی نگه دارند و از خانواده شان دور کنند که "محیط" جدید نگهداری آنها نیز می تواند التهاب آفرین باشد و وقتی خانواده دارد،خانواده  برای تحویل گرفتن او مراجعه می کنند و با حکم قاضی آنها را می گیرند و باز آنها را به خیابان می فرستند.

وی با اشاره به نشست های متعدد حرفه ای درباره کودکان کار افزود: این موضوع همکاری مشترک شهرداری، وزارت تعاون، بهزیستی، نیروی انتظامی، وزارت بهداشت و قوه قضائیه را می طلبد و برنامه گسترش و ارتقای حمایت های حقوقی از کودکان خیابانی بعد از جلسات متعدد با این دستگاهها و نهادها آماده شد.

نجف زاده با انتقاد از برخی همایش ها و نشست های بی سرانجام داخلی و خارجی با عنوان کودکان کار گفت: برای کودک کار چه اهمیتی دارد که در طول سال چند سمینار و جلسه شعاری با نام او و دوستانش در سراسر کشور برگزار می شود، او هر روز صبح به ضرب و زور از خواب بیدار می شود تا روز تیره دیگری را به شب سیاه بعدی گره بزند و در پشت پرده دستفروشی و پادویی که بیشترین درصد کار آنها را شامل می شود، ثانیه های بسیار "پرخطری" را می گذراند.

نجف زاده سفیر بیماران نادر که در حاشیه دیدار از یک مرکز نگهداری کودکان سخن می‌گفت، یادآور شد: هر چقدر سرمایه اجتماعی بیشتر شود، کودکان خیابانی کمتر می‌شوند. اگر سرمایه اجتماعی بالا برود دیگر هر روز سر چهارراه‌ها، بچه‌هایی را نمی‌بینیم که شیشه ماشین‌ها را دستمال می‌کشند و خوشبختی دیگران را دزدکی نگاه می‌کنند.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: