ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
يکشنبه ۲۹ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 20
کد خبر: ۲۳۳۴۱
تاریخ انتشار: ۱۴ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۱۷:۴۵

اعلام نرخ جدید بنزین هواپیما

هیئت وزیران در راستای اجرای مرحله دوم قانون هدفمند کردن یارانه ها نرخ جدید حامل‌های انرژی را ابلاغ کرد.
تدبیر24: هیئت وزیران به استناد ماده یک قانون هدفمند کردن یارانه ها - مصوب 1388- نرخ فروش بنزین، نفت گاز، انواع سوخت هواپیما، گاز طبیعی فشرده و گاز مایع مصرفی را تعیین کرد.
 
بر این اساس، نرخ بنزین موتور هر لیتر برای بخش حمل و نقل به ترتیب 7000ریال (قیمت اول) و 10000ریال (قیمت دوم) و بنزین سوپر هر لیتر 8000 ریال(قیمت اول) و 11000ریال(قیمت دوم) تعین شد.
 
همچنین قیمت نفت گاز برای بخش حمل و نقل هر لیتر 2500ریال(قیمت اول) و 5000 ریال(قیمت دوم) و نرخ نفت گاز کشاورزی(تا سقف 10 میلیون لیتر در روز)2500 ریال و نفت گاز کشاورزی(بیش از 10 میلیون لیتر در روز) 5000 ریال تعیین شد.
 
بر اساس این مصوبه، قیمت نفت گاز برای بخش صنعت(تا سقف سه میلیون لیتر در روز) هر لیتر 2500 ریال و قیمت نفت گاز برای بخش صنعت(بیش از 3 میلیون لیتر در روز) 5000 ریال تعیین شده است.
 
همچنین نرخ گاز طبیعی فشرده (CNG)، به ازای هر کیلوگرم در بخش حمل و نقل 6520 ریال، هر مترمکعب 4500 ریال و برای گاز مایع مصارف حمل و نقل هر کیلو 6500 ریال تعیین شد.
 
بر اساس این مصوبه، نرخ سوخت شرکت‌های هواپیمایی ایرانی مسافربری به ازای هر لیتر برای پروازهای داخلی و خارجی 5000 ریال و شرکتهای هواپیمایی ایرانی باربری به ازای هر لیتر برای پروازهای داخلی و خارجی براساس نرخ بین المللی تعیین شده است.
 
همچنین، نرخ های مقرر در این تصویب نامه با احتساب مالیات و عوارض متعلقه قانونی است.
 
میزان سهمیه های تخصیصی به گروه های مختلف به روال گذشته خواهد بود. این تصویب نامه از تاریخ 5/2/1393 لازم الاجرا است.
 
این مصوبه در تاریخ 93.02.13 از سوی اسحاق جهانگیری؛ معاون اول رئیس جمهور برای اجرا ابلاغ شده است.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: