ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
چهارشنبه ۰۱ مرداد ۱۴۰۴ - 2025 July 23
کد خبر: ۲۳۳۴۹
تاریخ انتشار: ۱۴ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۱۸:۱۵

پروتزها تحت پوشش بیمه می‌روند

عضو هیأت مدیره انجمن ارتوپدی ایران گفت: قرار است از فردا بیمه‌ها هزینه استفاده از پروتزهای ارتوپدی را در بیمارستان‌های دولتی متقبل شوند.
تدبیر24: فریور لاهیجی در نشست خبری که به مناسبت برگزاری کنگره سالانه ارتوپدی برگزار شد گفت: یکی از معضلات این حوزه بحث تجهیزات است به همین دلیل دولت تصمیم گرفته پس از 30 سال تجهیزات پزشکی ارتوپدی را تحت پوشش بیمه قرار دهد.

وی ادامه داد: ما در تولید داخل توانمندی پوشش تمام خدمات ارتوپدی را نداریم چرا که تنوع تجهیزات ارتوپدی آنقدر وسیع است که از عهده پوشش کیفی و کمی آن برنمی‌آییم.

لاهیجی گفت: 7 شرکت تولید کننده تجهیزات ارتوپدی در کشور داریم که با افزایش قیمت ارز، کشورهای اروپایی و آمریکایی فرصت را به کشورهای هندی و چینی دادند و قیمت اعظم بازار در دست این کشورها قرار گرفت.

عضو هیأت مدیره انجمن ارتوپدی ایران ادامه داد: طبق دستورالعمل سالهای گذشته پزشکان ارتوپدی در بیمارستان‌های دولتی مجبور به استفاده از کالاهای ایرانی هستند و این در حالی است که هیچ شرکتی در ایران وجود ندارد که همزمان بتواند بیمارستان‌های متعددی را پوشش دهد.

لاهیجی افزود: سالانه 200 هزار تصادف و 18 هزار کشته در کشور ثبت می‌شود و سایر افراد در گروه مجروحان قرار می‌گیرد که به تجهیزات ارتوپدی نیاز شدیدی پیدا می‌کنند.

وی ادامه داد: متأسفانه در کنار فعالیت مجاز شرکت‌های تولیدکننده و واردکننده تجهیزات ارتوپدی، بعضی از کالاها به صورت قاچاق به کشور وارد می‌شود.

وی نسبت به افزایش قیمت تجهیزات ارتوپدی هشدار داد و گفت: قیمت تجهیزات ایرانی نسبت به سال گذشته 15 درصد افزایش یافته است و بیش از 70 درصد افزایش قیمت را نسبت به 4 سال پیش شاهد هستیم.

وی گفت: بیمه‌ها برای پروتزهای ارتوپدی متعهد می‌شوند که از فردا هزینه آنها را در بیمارستان‌های دولتی متقبل شوند.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: