ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
سه‌شنبه ۳۱ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 22
کد خبر: ۲۳۴۳۳
تاریخ انتشار: ۱۶ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۱۰:۴۵

محکومیت کی‌روش در دادگاه پرتغال

دادگاه عالی پرتغال سرمربی تیم ملی کشورمان را به پرداخت بدهی‌اش محکوم کرد.
تدبیر24: روزنامه آبولای پرتغال اعلام کرد، دادگاه عالی عدالت لیسبون (STJ)، کارلوس کی‌روش را به پرداخت بدهی تحمیل‌شده از سوی دادگاه اویراس به محمد جواد عراقی که مربوط به زمان مربیگری این مربی در امارات در سال 1998 بود را تأیید و این پرونده را مختومه خواند.

پیش از این سرمربی تیم ملی کشورمان از این دادگاه درخواست تجدیدنظر در خصوص حکم صادره توسط دادگاه اویراس مربوط به بدهی‌اش به جواد سالم عراقی، مدیربرنامه تایید شده از سوی فیفا را کرده بود.

در ماه مِی 1998 کارلوس کی‌روش قراردادی 2 ساله با فدراسیون فوتبال امارات برای هدایت تیم ملی این کشور به امضا رساند و با جواد سالم که رابط بین طرفین برای امضای این قرارداد بود به توافق رسید که 10 درصد از قرارداد سالیانه‌اش را به عنوان کمیسیون به وی پرداخت کند.

براساس این قرارداد کی‌روش در سال اول 450 هزار دلار و در سال دوم 562550 دلار از اماراتی‌ها دریافت کرد. این مربی پرتغالی در اواسط ماه آگوست 1998 مبلغ 45 هزار دلار که معادل 10 درصد از قراردادش در همان سال اول بود را به مدیر برنامه‌هایش پرداخت و به تعهدات خود عمل کرد. پس از 13 ماه همکاری بین فدراسیون فوتبال امارات و کی‌روش قرارداد بین طرفین لغو شد که در پی آن چِک پرداختی به این مربی به رقم 402338 دلار جهت همکاری مدت زمان باقی‌مانده خود به خود لغو شد. این در حالی است که دادگاه اویراس تاکید کرده مدارکی دارد که طی آن کی‌روش بخشی از این پول را دریافت کرده اما حق مدیربرنامه‌اش را نداده است.

محمد جواد عراقی به همین دلیل علیه کی‌روش به دادگاه شکایت کرد و نتیجه این شد که در تاریخ 21 اکتبر 2010 دادگاه لیسبون رقم پرداختی از سوی کی‌روش به این مدیر برنامه را 80 هزار یورو تعیین کرد و در دسامبر همان سال این دادگاه این رقم را به 120 هزار یورو افزایش داد.  در تاریخ 31 ژانویه 2013 دادگاه لیسبون حکم اولیه که پرداخت مبلغ 56250 دلار (41008 یورو) از سوی کارلوس کی‌روش به جواد سالم بود را مورد تائید قرار داد.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: