ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
سه‌شنبه ۳۱ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 22
کد خبر: ۲۳۵۰۴
تاریخ انتشار: ۱۷ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۱۱:۱۸

بهنوش بختیاری مجری شد

بهنوش بختیاری که قرار است با برنامه «آبرنگ» شبکه نسیم، اولین اجرایش در تلویزیون را تجربه کند، در این خصوص گفت: از همه مجریان عزیز عذرخواهی می‌کنم؛ چرا که من مجری نیستم و قصد ندارم کار اجرا را ادامه بدهم اما ... .
تدبیر24: این بازیگر درباره اولین اجرای تلویزیونی‌اش در شبکه نسیم توضیح داد: «آبرنگ» یک برنامه کاملا شاد است و به دلیل اینکه این برنامه در جهت شادی مردم طراحی شده است، به طور استثناء قبول کردم تا آن را اجرا کنم؛ وگرنه من مجری نیستم و قصد هم ندارم مجری‌گری را ادامه بدهم ولی این کار واقعا برایم ارزشمند است؛ چراکه «آبرنگ» جهت رفع غم و اندوه مردم ساخته شده است.

این هنرمند با اشاره به افتتاح رسمی شبکه نسیم در عین حال خاطرنشان کرد: دوست دارم شبکه نسیم به عنوان تنها شبکه طنز تلویزیون زنگ تفریحی اساسی برای مردم باشد تا برای لحظاتی مردم را از غم و اندوه دور کند. به همین خاطر خوشحالم که با اجرای «آبرنگ» در جهت شادی مردم گام برمی‌دارم.

بختیاری سپس با بیان اینکه از اولین اجرای تلویزیونی‌اش رضایت دارد،‌ اظهار کرد: «آبرنگ» یک برنامه تولیدی است که اکنون هم در حال ضبط است. طبیعی است که در اولین اجرا تا زمانی که فرد در نقش مجری برای اولین‌ بار جا بیافتد کمی زمان می‌برد ولی در عین حال به مرور زمان نواقص برطرف می‌شود ولی در مجموع از اولین اجرایم در شبکه نسیم راضی هستم.

وی در ادامه درباره اینکه آیا برای برنامه «آبرنگ» مهمان هنرمند هم تدارک دیده شده است؟ پاسخ داد: برنامه «آبرنگ» مهمان ندارد چرا که فرصت برنامه به گونه‌ای طراحی نشده که مهمان در آن جایی داشته باشد. این برنامه قرار است هر شب به مدت 15 دقیقه از شبکه نسیم به روی آنتن برود؛ بنابراین جایی برای مهمان ندارد اگر هم یک درصد قرار بود این برنامه با حضور مهمان همراه باشد، خودم به عنوان مجری ترجیح می‌دادم اصلا صحبت نکنم و تمام تایم را به مهمان اختصاص بدهم؛ چرا که به نظرم اگر برای صحبت کردن به مهمان وقت کافی ندهیم، نهایت بی‌احترامی است.

بازیگر سریال‌های «خوب، بد، زشت»، «خانه به‌دوش»، «خداحافظ بچه»، «چهارخونه» و ... در پایان گفت‌وگوی خود با ایسنا گفت: برنامه «آبرنگ» به خاطره‌های زیبا و لطیفه‌های جالب مردم اختصاص دارد. ما هم سعی می‌کنیم یک برنامه فوق‌العاده شادی داشته باشیم. این برنامه فعلا در حال حاضر در 100 قسمت 15 دقیقه‌ای در حال ضبط است که فکر می‌کنم پخش آن از روز چهارشنبه - 17 اردیبهشت‌ ماه - بعد از افتتاح رسمی «نسیم» بین ساعت 21 تا 23 به روی آنتن برود.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: