ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۲۳۶۲۵
تاریخ انتشار: ۲۰ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۱۱:۱۶

اجرای رومینگ ملی تا 2 ماه آینده

معاون سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی از عملیاتی شدن طرح رومینگ ملی میان اپراتورهای فعال تلفن همراه ظرف 2 ماه آینده خبر داد و گفت: با اجرای این طرح، پوشش خدمات موبایل در کشور تکمیل می شود.
تدبیر24: معاون سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی از عملیاتی شدن طرح رومینگ ملی میان اپراتورهای فعال تلفن همراه ظرف 2 ماه آینده خبر داد و گفت: با اجرای این طرح، پوشش خدمات موبایل در کشور تکمیل می شود.

حسن رضوانی، با بیان اینکه مصوبه برقراری رومینگ ملی که در جلسه 183 کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات نهایی شد به اپراتورهای موبایل ابلاغ شده است، اظهار داشت: هم اکنون جلسات هماهنگی میان اپراتورهای فعال کشور در جهت تامین تمهیدات فنی و تجاری و نیز تجهیزاتی برای عملیاتی کردن این طرح در حال برگزاری است.

وی با بیان اینکه رومینگ ملی حداکثر تا 2 ماه آینده انجام می شود، گفت: با اجرای این طرح، اپراتورها خدمات شبکه خود را در اختیار مشترکان سایر اپراتورها قرار می دهند.

معاون سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی افزود: کاربرد رومینگ ملی زمانی است که مشترک موبایل از محدوده پوشش دهی شبکه اپراتور خود خارج می شود اما به صورت خودکار امکان برقراری ارتباط و دریافت خدمات از طریق شبکه اپراتور دیگر را با موبایل خود خواهد داشت.

رضوانی با تاکید براینکه این مصوبه برای هر 3 اپراتور فعال کشور ابلاغ شده و الزامی است، تصریح کرد: اما در شرایط فعلی اپراتورهای غالب - همراه اول و ایرانسل - که بیش از 25 درصد سهم بازار را دارند باید به یکدیگر و به سایر اپراتورها رومینگ بدهند.

وی با بیان اینکه تعاملات فنی و اقدامات تعیین ایستگاههای رادیویی در مرحله نهایی میان اپراتورها قرار دارد، خاطرنشان کرد: با اجرایی شدن طرح رومینگ ملی، اپراتورها نباید به دلیل استفاده از خدمات شبکه های یکدیگر از مشترکان هزینه اضافی دریافت کرده و تنها مجازند که در چارچوب تعرفه های مصوب کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات، هزینه مکالمات را از مشترکان دریافت کنند.

معاون سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی در مورد اجرایی شدن طرح امکان تغییر اپراتور توسط مشترک بدون تغییر شماره تلفن نیز گفت: این طرح برای اجرا به زمان بیشتری نیاز دارد و هم اکنون در حال انجام توافقات اولیه است.

وی با اشاره به بررسی های صورت گرفته در مورد این طرح - نامبر پرتابیلیتی - گفت: آیین نامه اجرای این طرح بار دیگر در دست بررسی فنی قرار گرفته و با یک سری تغییرات در موارد لازم الاجرا بزودی در کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات مطرح می شود و پس از تصویب نهایی برای اجرا به اپراتورهای موبایل ابلاغ می شود.

رضوانی در پاسخ به این سوال که طبق گفته وزیر ارتباطات دو طرح رومینگ ملی و نامبر پرتابیلیتی تا شهریورماه و قبل از همگانی شدن سرویس نسل سوم موبایل در کشور باید اجرایی شود گفت: رومینگ ملی که بزودی عملیاتی شده و توافقات اجرای طرح نامبرپرتابیلیتی نیز تا چند ماه آینده انجام خواهد شد.

محمود واعظی - وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات اواخر سال گذشته در راستای سامان بخشیدن به شبکه ارتباطات کشور از اجرای طرح رومینگ ملی و نامبر پرتابیلیتی تا شهریورماه 93 با همکاری شرکت مخابرات ایران و اپراتورهای تلفن همراه خبر داد و هدف از اجرای آن را ایجاد رقابت سالم میان اپراتورهای موبایل در جهت تقویت پوشش گسترده تر و تقویت آنتن دهی اعلام کرد.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: