آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

شینا انصاری - روز جهانی و هفته ملی کودک فرصتی است برای پرداختن به دغدغه‌ها، مشکلات، بحران‌ها، علاقه‌مندی‌ها و حقوق کودکان، این جوانه‌های زندگی و امیدهای آینده. کودکان در نقاط زیادی از دنیا در حالی اولین قربانی سیاست، فقر، خشونت و جنگ هستند
جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

محمدمهدی محمدی-رقابت‌پذیری در سال ۲۰۲۵ تنها یک رتبه‌بندی نیست، بلکه نمایی است از آنچه جهان به سمتش می‌رود: ثبات، شفافیت، و هوشمندی سیاست. کشورمان اگر بخواهد سهمی در آینده اقتصادی جهان داشته باشد، باید نه‌تنها در زمره بازیگران مهم این تغییر جهانی و همکار در سازمان های جدید بین اللملی قرار بگیرد، بلکه باید طراح مسیر خود با پایبندی به موازین و استراتژی های خود باشد. مسیری که از درون طراحی، اصلاح و اجرا می‌شود، نه از بیرون تحمیل.
چهارشنبه ۲۳ مهر ۱۴۰۴ - 2025 October 15
کد خبر: ۲۳۸۴۷
تاریخ انتشار: ۲۴ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۱۱:۱۱

یک فاجعه در انتظار مردم کرمان؟

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب شهری استان کرمان گفت: شرایط آب استان از مرز بحران گذشته است و بیش از 30 درصد کمبود آب داریم.
تدبیر24: محمد طاهری با اعلام این خبر اظهار کرد: ۹۹ درصد از آب شرب و صنعت مورد نیاز کرمان از منابع زیرزمینی تامین می‌شود.

وی افزود: میانگین بارندگی استان کرمان ۱۴۰ میلیمتر در سال است و با توجه به وسعت استان، ۹۹ درصد از آب شرب و صنعت مورد نیاز کرمان از طریق منابع زیرزمینی تامین می‌شود.

طاهری افزود: سطح آب‌های زیرزمینی استان کرمان ۱۵۰ متر بوده که به ۲۰۰ تا ۲۵۰ متر رسیده و کیفیت آب نیز بسیار پایین آمده است و این امر برای استان کرمان یک فاجعه محسوب می‌شود.

وی با بیان این‌که آبدهی چاه‌های استان کرمان به ۲۰ لیتر بر ثانیه رسیده است، تصریح کرد: کمتر شهری مانند کرمان است که از جهت تامین آب ۱۰ سال در تلاش باشد و به نتیجه نرسد.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب شهری استان کرمان با اشاره با وضعیت بحرانی آب شرب استان گفت: کرمان را دریابید که یک فاجعه در انتظار مردم کرمان است.

طاهری افزود: شرکت آب و فاضلاب برای هر مترمکعب آب در کرمان یک‌هزار تومان هزینه می‌کند و با قیمت ۳۸۹ تومان در اختیار شهروندان قرار می‌دهد.

وی خاطرنشان کرد: ما در کرمان تنها یک چهارم هزینه قیمت تمام شده آب را از مصرف کننده دریافت می‌کنیم و ۵۰ درصد از مبلغ دریافتی نیز برای قرائت، محاسبه، چاپ و توزیع قبض‌ها هزینه می‌شود.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: